Δύο-δύο οι απώλειες την πρώτη ημέρα του 21ου Ράλλυ  Φίλιππος. Από τις 21 δηλωθέντες συμμετοχές πέρασαν τεχνικό  έλεγχο οι 19 (δεν παρουσιάστηκαν οι Λάκης – Τριανταφυλλίδης και Αργυρίου – Γκάλφας) εκ των οποίων τερμάτισαν οι 17 την ειδική διαδρομή.

Την πρώτη ειδική του αγώνα «πήραν» οι Καραβασίλης – Καρλιότης με Honda Civic Type R με διαφορά 6.33 δευτερόλεπτα από τους Παυλίδη – Κυρλγκίτση με Citroen DS3 R3T Max και τρίτο πλήρωμα με μόλις 0,18 δεύτερα οι Τζαμπάζης – Πολυζώης με Mitsubishi Evo X.

Το δικό τους αγώνα έκαναν οι Κωνσταντινίδης – Κωνσταντινίδης  τερματίζοντας το  Citroen ZX Kit Car στην τέταρτη θέση, 7,66 δεύτερα πίσω από τους τρίτους και 3,15 δευτερόλεπτα μπροστά από τους πέμπτους Κουμποτή-Μαυροματίδη με Peugeot 106 S16. Στην έκτη θέση οι Καρσανίδης – Τηλιόπουλος με VW Golf II και στην έβδομη, η έκπληξη του αγώνα, με τους πρωτοεμφανιζόμενους Δήμου – Ντίττορα με Peugeot 106 S 16.

Ακολουθούν στην όγδοη θέση οι Αναγωνστάκης – Μαύρος με Suzuki Swift, στην ένατη θέση οι Δημητρίου –  Δημητρίου με Peugeot 106 S16 και με τους  Τριχίδη – Τριχίδη με Citroen Xsara VTS να «κλείνουν» την δεκάδα.

Τις τελευταίες 7 θέσεις κατέλαβαν οι Διαμαντόγλου – Ασπρόμουγγος με Suzuki Ignis Sport, οι Τσακίρης – Κυπαρισσάς με Toyota Yaris, οι Ευθυμιάδης – Παπανικολάου με Peugeot 106 S16, οι Μπακιρτζόπουλος – Θωμόπουλος με Peugeot 206 RC, οι Κούκας – Παναγόπουλος με Peugeot 205, οι Αναστασοβίτης – Αναστασοβίτης με Opel Astra GSi και τέλος οι Κεχαγιάς – Σερσέμης με Peugeot 106 S16

Με την διαδικασία Super Rally θα εκκινήσουν αύριο οι μη τερματίσαντες λόγω μηχανικής βλάβης Βαλαβάνης – Καπάρας με Honda Civic Type R και Θεοφανίδης – Θεοφανίδης με Citroen Saxo ZX.

Υπενθυμίζουμε πως αύριο, Κυριακή 03 Μαΐου, ο αγώνας εκκινεί στις 10.51 με την ειδική διαδρομή «Κουστοχώρι», συνεχίζει με την ειδική διαδρομή «Σέλι» στις 11.54 και επαναλαμβάνει την ειδική «Κουστοχώρι» στις 13.45 για να τερματίσει στις 14.25 στην Βέροια.

Η Λ.Α.Β. έχει φροντίσει έτσι ώστε το 211ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, εσείς φροντίστε απλά να σεβαστείτε τις υποδείξεις των κριτών και ενδιαμέσων για την δική σας ασφάλεια.

Η Λ.Α.Β. εύχεται σε όλα τα πληρώματα καλό τερματισμό και στους θεατές μια όμορφη και δυνατή αγωνιστικά Κυριακή.

ed1