Όταν η σωματική ευεξία συναντά τη συναισθηματική έκφραση….Δύο δρόμοι ξεχωριστοί, δυο σύγχρονα ρεύματα που διασταυρώνονται με στόχο να απευθυνθούν στην ολότητα της ύπαρξης.

Για πρώτη φορά στην πόλη μας, στη Βέροια, διοργανώνονται βιωματικά εργαστήρια αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης. Στα εργαστήρια μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε επιθυμεί να πειραματιστεί με νέους τρόπους να σχετίζεται με τους άλλους και να προσεγγίζει την καθημερινότητά του με εναλλακτικούς τρόπους δράσης, ενώ παράλληλα επιδιώκει τη χαλάρωση του σώματος, μέσω του ελέγχου της σωματικής ενέργειας.

Κάθε εργαστήριο καταπιάνεται με μια συγκεκριμένη θεματική ενότητα όπως, αυτοεκτίμηση, άγχος, θυμός, ενοχή, επικοινωνία κτλ, και επιχειρεί να ενισχύσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τους προσωπικούς τους τρόπους να διαχειρίζονται τα παραπάνω θέματα, μέσω της “αυτο-επίγνωσης”.

Καθένας είναι ελεύθερος να συμμετέχει στη θεματική ενότητα που τον ενδιαφέρει, καθώς δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία με τη Yoga ή την ομαδική ψυχοθεραπεία.

Μια Κυριακή το μήνα πραγματοποιείται ένα εργαστήριο με μια συγκεκριμένη θεματική.

Κόστος συμμετοχής: 25 euro

Τηλ Επικοινωνίας: Μαρία Παπαδώντα (δασκάλα Yoga και κοινωνική λειτουργός), 6983907802

                                     Μπέκα Χρύσα (ψυχολόγος – ομαδική ψυχοθεραπεύτρια), 6945670826″

yoga psixodrama

 yoga_psixo