Από τον συνδυασμό του Χρήστου Σκουμπόπουλου ανακοινώθηκαν τα εξής: “Στα χωριά Μέση, Λαζοχώρι και Ταγαροχώρι βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος και στελέχη της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας», όπου είχαν την ευκαιρία για ακόμη μία φορά να βρεθούν με κατοίκους τους και να συζητήσουν τα προβλήματά τους.

Όπως στα περισσότερα χωριά που έχει μέχρι επισκεφθεί ο κ. Σκουμπόπουλος, η μόνιμη επωδός είναι ότι αισθάνονται παραμελημένοι.

Πέρα όμως από τα λόγια των κατοίκων, οι εικόνες εγκατάλειψης φαίνονται πολύ εύκολα, με μία ματιά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «παιδική χαρά» – κουφάρι στη Μέση ή το χορταριασμένο πάρκο στο Λαζοχώρι…

Μετά την περιοδεία στα παραπάνω χωριά, ο κ. Σκουμπόπουλος και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τη συνοικία του Προμηθέα, όπου μοίρασαν φυλλάδια με το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού και κάλεσαν τον κόσμο στην ομιλία που θα πραγματοποιήσει ο κ. Σκουμπόπουλος την ερχόμενη Δευτέρα 5 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ. στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ”.

parko_lazoxori_s mesi_paidiki_s