Ξεκίνησε και επισήμως το 20ο Ράλλυ Σπριντ «Φίλιππος» στη πόλη της Βέροιας. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε στις 15:00 ο τεχνικός έλεγχος των 24 αγωνιστικών αυτοκινήτων στην οδό Ελιάς μέχρι τις 18:00.

Σε ανακοίνωση της η ΛΑΒ στο κοινωνικό μέσω δικτύωσης facebook έδωσε χρήσιμες οδηγίες προς τους λάτρεις και θεατές του Ράλλυ, στην οποία αναφέρει:

“Αγαπητοί θεατές

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε έναν υπέροχο αγώνα.

Να υπενθυμίσουμε πως στην Ειδική διαδρομή “Πολυδένδρι” θα σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στις 9:00 το πρωι.

Η συνεχόμενη ροή των αυτοκινήτων δεν θα αφησει μεγάλο περιθώριο να ανοίξει ανάμεσα στα υπόλοιπα 2 σκέλη.

Σε κάθε επανάληψη μετά το τελευταίο αγωνιστικό που θα πάρει εκκίνηση θα ξεκινήσει το ουραγό αυτοκίνητο της οργάνωσης που θα σηματοδοτεί το τελος του τμήματος.

Μετά, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει και πάλι το πρώτο πλοηγό με τα νούμερα 000 και στην συνέχεια τα υπόλοιπα που θα σηματοδοτουν την έναρξη των επόμενων τμημάτων.

Έτσι σας παρακαλούμε να επιλέξτε από νωρίς το σημείο που θα παρακολουθήσετε τον αγώνα και σε περίπτωση που θα θελήσετε να μετακινηθείτε στα υπόλοιπα σκέλη αυτό φροντίστε να γίνει με τα πόδια και όχι με κάποιο όχημα.

Με την βοηθεια αυτή η οργάνωση θα καταφέρει να “ασφαλίσει” την ειδική διαδρομή για να αποφευχθούν ατυχήματα και για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην εκκίνηση των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Βοηθήστε μας να πετύχουμε το έργο μας για να μπορέσουμε να σας χαρίσουμε την έναν ασφαλή και απολαυστικό αγώνα.

Τα 24 πληρώματα που θα λάβουν μέρος στον αγώνα μας θα περάσουν απο την ειδική διαδρομή 3 φορές προσφέροντας θέαμα και γρήγορη οδήγηση”.