Με την συμμέτοχη είκοσι γυναικών πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σεμινάριο Αυτοάμυνας για Γυναίκες από τον ΑΣΒ ”ΗΜΑΘΙΩΝ” το Σάββατο 26 Απριλίου στο ΔΑΚ ”ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ”. Το σεμινάριο χαιρέτησαν ο αντιπεριφερειαρχης Ημαθίας κ.Καραπαναγιωτιδης Κ. και ο Βουλευτής Ημαθίας κ.Τσαβδαριδης Λ. υποσχόμενοι να είναι διπλά στους αθλητικούς συλλόγους και μετά τις εκλογές…
Το πρόγραμμα περιελάμβανε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση χωρισμένη σε τρεις ενότητες. Στην πρώτη ενότητα δόθηκαν ενδεικτικές συμβουλές για την Ασφάλεια των Γυναικών από τους Τρίγκα Νικόλαο και Συρσύρη Φώτιο ,μέλη τους Δ.Σ. του συλλόγου μας αλλά και μελή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην δεύτερη ενότητα παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχειά και τρόποι αντιμετώπισης της ψυχολογικής κατάστασης σε περίπτωση επίθεσης από την ψυχολόγο κ.Γαιτάνου Χριστίνα. Ενώ στην τρίτη ενότητα παρουσιαστήκαν μέθοδοι αντιμετώπισης ενδεχόμενης επίθεσης όπου έγινε και πρακτική εφαρμογή από τις συμμετέχουσες υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες της ομάδα εκπαιδευτών αποτελούμενη από τους Γιωργο Κεσσαρίδη, Θωμα Χατζή, Ιωαννα Καραλέξη, Ράπτη Μαρία, Ξάνθη Παπαδοπούλου με επικεφαλή τον κ. Παπαδόπουλο Βασίλη προπονητής του συλλόγου μας.

Με την ολοκλήρωση και του πρακτικού μέρους ο Πρόεδρος του συλλόγου μας Παλπάνας Παναγιώτης παρέδωσε διπλώματα στις συμμετέχουσες και ευχαρίστησε τους εκπαιδευτές, τις συμμετέχουσες, τα μελή, τον ταμία κ.Κωνσταντιδη Βασίλη και τον Γεν.Γραμματεα του συλλόγου μας κ.Λαδόπουλο Αναστάσιο όπου είχαν και τον γενικό συντονισμό του σεμιναρίου.

Τέλος δόθηκε το επόμενο ραντεβού του συλλόγου μας για τον ”4ο Γύρο της Λίμνης” του Αλιάκμονα στις 4 Μάιου και ώρα 12:00… όπου φέτος τρέχουμε για την Πρωτοβουλία για το Παιδί…