Με τα συμβούλια των Τ.Κ. Ασωμάτων, Τριλόφου και Αγ. Βαρβάρας, συναντήθηκε το περασμένο τριήμερο (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος και στελέχη της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας».

Κατά τις επαφές που είχε ο κ. Σκουμπόπουλος με τον κ. Σωτήριο Κρομμύδα (πρόεδρο Τ.Κ. Ασωμάτων), τον κ. Κωνσταντίνο Νένο (πρόεδρο Τ.Κ. Τριλόφου) και τον κ. Γεώργιο Βλάχο (μέλος Τ.Κ. Αγ. Βαρβάρας), ενημερώθηκε για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τις περιοχές αυτές, όπως η ύδρευση και αποχέτευση, η αποχέτευση, η καθαριότητα κ.α.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν πως αυτό που είχε καταφέρει ο κ. Σκουμπόπουλος ως Δήμαρχος Βέροιας, να δώσει δηλαδή ιδιαίτερη προσοχή στις Δημοτικά Διαμερίσματα και τις ανάγκες τους, δεν έγινε τα τελευταία 8 χρόνια.

Τέλος, το πρωί της Μ. Δευτέρας ο κ. Σκουμπόπουλος και συνεργάτες του επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΑΛΜΜΕ, όπου τους υποδέχτηκε ο κ. Δημήτριος Αλαγκιοζίδης, διευθυντής της Κοινοπραξίας και τους ενημέρωσε σχετικά με τις εξαγωγικές και άλλες δραστηριότητες.