Ο Παναγιώτης Παλπάνας, η Πόπη Βύζα και ο Γιώργος Ευφημιανίδης θα είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

Σε δήλωση του ο κ.Παλπάνας αναφέρει τα εξής: “Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» για να βοηθήσω και εγώ στην αλλαγή πορείας του Δήμου μας.Τάσσομαι στο πλευρό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να βάλουμε τη Βέροια στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.Έχουμε καθήκον να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, για εμάς και τα παιδιά μας”.

visaΣε δήλωση της η κ. Βύζα αναφέρει τα εξής: “Θέλοντας να δηλώσω ενεργά παρούσα στις απαιτούμενες τοπικές εξελίξεις, επιλέγω με υπευθυνότητα να συμβαδίσω στο πλευρό του πάντα αξιόπιστου Κώστα Καραπαναγιωτίδη. Μέσω της «Δύναμης Πολιτών» υπόσχομαι να κάνω κι εγώ το δικό μου αγώνα, για ένα καλύτερο μέλλον με ποιότητα ζωής για την πόλη μας. Να γίνει επιτέλους η Βέροια ο τόπος που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας!”.

eureΣε δήλωση του ο κ. Ευφημιανίδης αναφέρει τα εξής: “Δεν θα μπορούσα να μην δηλώσω παρών στην πρόσκληση του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, να συμμετέχω σε έναν συνδυασμό που εγγυάται την ανανέωση της πόλης μας σε όλα τα επίπεδα. Είμαι έτοιμος, μέσω της «Δύναμης Πολιτών», να διεκδικήσω για τη Βέροια το αύριο που της αξίζει”.