Υποψήφιοι με τη “Δύναμη Πολιτών”

Ο Γιώργος Γαλανομάτης στη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Μετά από ώριμη σκέψη και προβληματισμό, πήρα την ευθύνη να ενώσω τις δυνάμεις μου με τη «Δύναμη Πολιτών» του Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

Στόχος μου είναι η δημιουργία συνθηκών επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητας, της τοπικής κοινωνίας της Βέροιας. Με γνώμονα, λοιπόν, την αγάπη μου για τον τόπο μου και όρεξη για δουλειά, θα προσπαθήσω να συμβάλω στην ανασυγκρότηση και ανάπτυξη της πόλης μας, προσπαθώντας να δώσω λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών μου. Προτεραιότητα μας είναι η επανεκκίνηση του Δήμου μέσα από την προβολή του τουρισμού, την στήριξη του εμπορικού κόσμου καθώς και την αγροτική ανάπτυξη που θα έχει σαν αποτέλεσμα να θέσει τη Βέροια σε τροχιά προόδου και δημιουργικότητας.

Δηλώνω το παρόν στη «Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλή τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη, γιατί πιστεύω σε ένα καλύτερο αύριο για τη Βέροια και τα χωριά μας. Μόνο με τη δική μας στήριξη και συμμέτοχη μπορεί η πόλη μας να βρει τη θέση που της αξίζει. Ενωμένοι όλοι μαζί σε έναν όμορφο αγώνα μπορούμε να τα καταφέρουμε.

 Η Δαδοπούλου Μαρία στη «Δύναμη Πολιτών»

Η προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα και ζω, είναι το κυρίαρχο για μένα. Θέτω υποψηφιότητα για τη Δημοτική κοινότητα Βέροιας με τη «Δύναμη Πολιτών»,στο πλευρό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, με όραμα και μεράκι για μία Βέροια που αξίζει και μας αξίζει.

Ο Λάζαρος Λαζάρου στη  «Δύναμη Πολιτών»

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΜΙΑΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΝΙΑΤΑ»

Τιμώ την πόλη μας. Την πόλη που μας γέννησε, μας μεγάλωσε, μας ανέδειξε. Ως παιδιά της Βέροιας, είμαστε αντιμέτωποι με την εξής πρόκληση… Να μείνει η Βέροια εκεί που βρίσκεται ή να σηκωθεί στα πόδια της και να κάνει βήματα εμπρός;

Όχι στην «μιας πεντάρας νιάτα» κατάσταση με τα μορφωμένα – σπουδαγμένα παιδιά της Βέροιας, να ψάχνουν άνεργα απαντήσεις από τους πολιτικούς. Πάμε όλοι μαζί σε μια Βέροια, σε ένα δήμο. Ένα δήμο, που να έχει τη δυνατότητα και απαντήσεις να δώσει και προκοπή να φέρει.