Για άλλη μια φορά οι έφηβοι του ΝΑΣΗ έδωσαν το παρόν τους στη β’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης που διεξήχθη στις 28-30 Μαρτίου 2014 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια η ομάδα της πόλης μας πέτυχε μια πολύ καλή εμφάνιση, αποσπώντας θετικά μόνο σχόλια τόσο από τα μέλη του συλλόγου όσο και από τις αντίπαλες ομάδες. Παρά το τελικό αποτέλεσμα και το γεγονός οτι δεν κατάφεραν να περάσουν στην τρίτη και τελική φάση τονίζεται ότι οι στόχοι της ομάδας έχουν επιτευχθεί αφού απέδειξε ότι μπορεί και έχει τις δυνατότητες να στέκεται και να διεκδικεί απέναντι σε ομάδες που έχουν χρόνια εμπειρίας στον υγρό στίβο.

Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ αξίζει στον προπονητή κ. Γιάννη Παπαγιαννάκη, σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν: Νικολόπουλος Δ. Παπαδόπουλος Κ. Σκουτέλης Κ. Σαρρηκυριακίδης Α. Τορλακίδης Λ. Κελεμπεκίδης Φ. Κελεμπεκίδης Γ. Μπέκας Α. Ιωαννιδης Σ. Ραφαηλίδης Δ. Δεμένεγας Θ. Γαβριηλίδης Κ. Ουζονίδης Γ. Ουζουνίδης Χ. Κουτσαντάς Γ. , καθώς και στο ΔΣ για την υποστήριξη του.