Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σαρηγιαννίδης Στάθης ξεκίνησε την περιοδεία του στα χωριά της περιφέρειάς του με πρώτο σταθμό το Ζερβοχώρι στο οποίο είχε πολύ θερμή υποδοχή. Εκεί συζήτησε με τους πολίτες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Πολυπλάτανο και το Αγγελοχώρι οπου και ήρθε σε επαφή με πολυάριθμους προσωπικούς του και πολιτικούς του φίλους.

Τον κύριο Σαρηγιαννίδη συνόδευαν σε όλη του την περιοδεία ο Γιώργος Σηπιτάνος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος από τη Νάουσα με τον οποίον σχολίασαν τα τρέχοντα θέματα της περιοχής. Δεν ήταν λίγοι εκ των παρευρισκομένων που αναφέρθηκαν στο πρόβλημα που έχει προκύψει στην τοπική τους γέφυρα, η οποία κινδυνεύει να καταστραφεί από την υπερβλάστηση των παρακείμενων δέντρων. Ενοχλημένοι από την αδιαφορία των λοιπών υποψηφίων πλησίον του χωριού, απαίτησαν την αποκατάσταση της κοίτης του ποταμού. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στο χωριό Αρχάγγελος απολαμβάνοντας την παρέα των θαμώνων στα τοπικά καφενεία ανταλλάσσοντας απόψεις σε έναν φιλικό διάλογο.

Συνοψίζοντας, το γενικότερο κλίμα ήταν ιδιαιτέρως θερμό και φιλικό γεμίζοντας αισιοδοξία και σιγουριά για την έκβαση της προεκλογικής προσπάθειας.