Tην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Μαρτίου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος και στελέχη της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας».

Το κλιμάκιο του συνδυασμού υποδέχτηκε ο αναπληρωτής διοικητής της Π.Υ. Βέροιας Επιπυραγός κ. Αλέξανδρος Κουβακάς και ενημέρωσε για τις δράσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τις εγκαστάσεις της, καθώς και τα πυροσβεστικά κλιμάκια που εποπετεύει.

Από την πλευρά του ο κ. Σκουμπόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Κουβακά για την υποδοχή και την ενημέρωση και τόνισε πως θα αποτελέσει προτεραιότητα η ανάπτυξη του εθελοντισμού, τόσο στην Πυρόσβεση – Πυροστασία, όσο και σε άλλους τομείς.

Επίσης, ευχήθηκε στον απερχόμενο – ως ευδοκίμως τερματίσας – διοικητή Αρχιπύραρχο Διονύσιο Συντίλα να «χαρεί την σύνταξή του», ενώ στον αναπληρωτή διοικητή κ. Κουβακά ευχήθηκε καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του.

Τέλος, ο κ. Σκουμπόπουλος και οι συνεργάτες του ευχήθηκαν προς τους Πυροσβέστες που είχαν εκείνη την ώρα βάρδια καλό κουράγιο στο έργο τους.