Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Δικαίωμα για Νέα Βέροια», και ενόψει της εορτής της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821, επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ημαθίας και είχε εποικοδομητική συζήτηση με μέλη της διοίκησής του και τον πρόεδρο κο. Φράγγο.

Ο κος. Παπαγιάννης, Έφεδρος Αξιωματικός Πεζικού και ο ίδιος, τόνισε τη σημασία του εφεδρικού στρατού, οπλιτών και αξιωματικών. Ο υποψήφιος Δήμαρχος υπογράμμισε ότι η Άμυνα της Χώρας στηρίζεται στον άψογο συνδυασμό και άμεση συνεργασία τόσο του μόνιμου- τακτικού στρατεύματος όσο και του εφεδρικού και πολυπληθέστερου στρατεύματος, το οποίο πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή σε θέση να ανταποκριθεί στα προστάγματα της Πατρίδας, αν χρειαστεί, όπως, ενδεικτικά, έγινε στο πρόσφατο παρελθόν στην επιστράτευση των εφέδρων το 1974, κατά την εισβολή του εχθρού στην Κύπρο.

Η συντεταγμένη Πολιτεία πρέπει να σταθεί κοντά και να ενισχύσει πιο ουσιαστικά το έργο των Συνδέσμων Εφέδρων Αξιωματικών, τόνισε ο κος. Παπαγιάννης. Τον υποψήφιο Δήμαρχο συνόδευσαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» κκ. Αμοιρίδης Γεώργιος, Ανεμοπούλου Νάνσυ, Γκαιτατζής Νικόλαος, Θεοδωρίδου Αρετή, Καρολίδης Μανώλης, Κιουρτσίδης Κωνσταντίνος, Ορφανίδης Χρήστος, Παπαδόπουλος Ταράσιος, Σαρκατζής Θεόδωρος, Τσαντήλας Στυλιανός, Τσιφλίδης Ηλίας και Χαρέλας Παναγιώτης.