Το φιλί μιας καμηλοπάρδαλης στον υπάλληλο του ζωολογικού κήπου που τη φρόντιζε για πολλά χρόνια προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Ο 54χρονος Mario έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του φροντίζοντας τα ζώα του ζωολογικού κήπου του Rotterdam. Μετά την ανακοίνωση των γιατρών ότι ο καρκίνος που τον ταλαιπωρεί βρίσκεται σε τελικό στάδιο και δεν το μένει ακόμα πολύς χρόνος ζωής, ο Mario ζήτησε από τους συγγενείς του να τον μεταφέρουν στον ζωολογικό κήπο ώστε να αποχαιρετήσει τα ζώα που τόσο αγαπά.

Όταν έφθασε με το νοσοκομειακό τροχήλατο κρεβάτι στην περιοχή που είναι καμηλοπαρδάλεις, μία από αυτές τον πλησίασε και του έδωσε ένα αποχαιρετιστήριο φιλί.

«Αυτά τα ζώα τον γνωρίζουν καλά κι ένιωσαν ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά» είπε ο ιδρυτής του ιδρύματος Ambulance Wish Foundation, Kees Veldboer, που ανέλαβε τη μεταφορά του Mario στον ζωολογικό κήπο.

«Ήταν μια πραγματικά ιδιαίτερη στιγμή. Ο Mario έλαμπε από χαρά. Ήταν πολύ ωραίο που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε την τελευταία επιθυμία αυτού του άντρα» είπε ο κ.Veldboer.

Πηγή: enikos.gr