Συνεχίζοντας τις επισκέψεις στις επτά Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας παραβρέθηκε χθες Κυριακή 2 Μαρτίου στην Ηρωική πόλη της Νάουσας και παρακολούθησε τις παραδοσιακές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Νάουσας, συνοδευόμενος από Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Ημαθίας. Στη συνέχεια ο κ. Τζιτζικώστας μετέβη στην Κρύα Βρύση της  Π.Ε. Πέλλας, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη και Περιφερειακούς Συμβούλους της Πέλλας όπου και παρακολούθησαν από κοινού τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο τοπικός  Δήμος.

Σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκε στο Σοχό του Δήμου Λαγκαδά, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της ΠΚΜ Φάνη Παππά και Περιφερειακούς Συμβούλους της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης  όπου  συνομίλησε με τον κόσμο και παρακολούθησε την παρέλαση των κουδουνοφόρων.

«Τα έθιμα της Αποκριάς αναβίωσαν σε όλες τις περιοχές της Μακεδονίας προσελκύοντας, παρά τον άσχημο καιρό, πολλούς επισκέπτες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας που διοργάνωσαν τις αποκριάτικες εορταστικές εκδηλώσεις. Η νεότερη γενιά, η γενιά μας, αγκαλιάζει την παράδοσή μας και αυτό θέλουμε να το διατηρήσουμε και να το ενισχύουμε χρόνο με το χρόνο. Η άυλη πολιτιστική μας κληρονομιά αποτελεί πλούτο για τη Μακεδονία μας. Καλή Σαρακοστή σε όλους», δήλωσε από τον Σοχό ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μετά το τέλος των εκδηλώσεων.