Την πρώτη του συνέντευξη τυπου που παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 6/9, ο νέος προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Τον Κάανεν.

1290074_10201789861849335_1289144481_nΧαρακτηριστικά ο Κάανεν ανέφερε: “Ήξερα την Βέροια μόνο ως όνομα και τώρα είμαι προπονητής της. Είμαι ευχαριστημένος από την εμπιστοσύνη του προέδρου και θα οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει, σε μεγάλες επιτυχίες. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θέλει να οργανώσουμε και τις ακαδημίες. Είμαι έτοιμος να αποδείξω ότι η επιλογή της Βέροιας είναι σωστή. Το ξέρω ότι σε αυτό το κομμάτι της Ευρώπης υπάρχει συναισθηματισμός και είμαι έτοιμος γι αυτό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας”

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλούς φίλους στην Βέροια και το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Πρόσθεσε ότι είναι από την ίδια πόλη με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ και ότι τον σέβεται.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά την έναρξη της διοργάνωσης είπε ότι δεν θα είναι πρόβλημα διότι η ομάδα έχει καλούς παίκτες με καλή φυσική κατάσταση. Πρόσθεσε ότι ο κάθε προπονητής θέλει να φέρνει κάποιους παίκτες, αλλά δεν πρέπει να είναι πολλοί αυτοί γιατί κάποια στιγμή φεύγει. Εντυπωσιάστηκε από το τρέξιμο της ομάδας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ και μένει σε αυτόν να δουλέψει την τακτική.

Για το σύστημα που θα ακολουθήσει είπε ότι οι παίκτες πρέπει Ναι είναι έτοιμοι για 2-3 συστήματα, ανάλογα με το ματς. Πρόσθεσε ότι ως Ολλανδός του αρέσει το επιθετικό και πιεστικό παιχνίδι και θα ζητήσει από τους παίκτες να παίζουν για τη νίκη.