Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής θα ξεκινήσει ο Α.Π.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με τις εγγραφές να ξεκινάνε από 1 Σεπτεμβρίου. Θα διατηρεί τμήματα αναπτυξιακά από 4 έως 16 ετών που θα ασχολούνται με μπαλέτο, μοντέρνο χορό , μουσικοκινητική αγωγή, ασκήσεις γυμναστικής , εκμάθηση οργάνων της ρυθμικής γυμναστικής καθώς και αγωνιστικό τμήμα.

1097985_578646675510439_1909813554_nΟι υπεύθυνες προπονήτριες είναι η ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΗΡΩ και η ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

Η Ηρώ Χαβιαροπούλου είναι απόφοιτος προπονήτρια της «Εθνικής Ακαδημίας των Σπορ» με έδρα την Σόφια της Βουλγαρίας και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην ίδια ακαδημία με κατεύθυνση «Σπορ Υψηλών Επιδόσεων στην Ρυθμική Αγωνιστική Γυμναστική» .Υπήρξε για χρόνια αθλήτρια ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής στον σύλλογο «Φιλαθλητικό» της Θεσσαλονίκης και είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 8,5 χρόνια είναι ενεργή προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής.

Η Κατερίνα Μωυσιάδου είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδίκευση τη ρυθμική γυμναστική και μεταπτυχιακή φοιτήτρια με κατεύθυνση την «Μεγιστοποίηση της Απόδοσης και Επίδοσης στον Αθλητισμό». Υπήρξε για χρόνια αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και συμμετείχε σε διεθνείς οργανώσεις χορού στο εξωτερικό (Ελβετία, Γερμανία και Δανία) . Εργάστηκε για δύο χρόνια σε σχολή Λατινοαμερικάνικου χορού στην Κομοτηνή ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι ενεργή προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής.

Οι δύο προπονήτριες δήλωσαν: Μας τιμάει ιδιαίτερα που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος μας εμπιστεύτηκε το τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής. Το να ανήκουμε σε μια τόσο μεγάλη αθλητική οικογένεια με τόσες επιτυχίες στο ενεργητικό της, μας κάνει περήφανες! Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πάει το τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής τόσο καλά όσο τα υπόλοιπα τμήματα του Φιλίππου.

logo-09

Το τμήμα Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής ξεκινάει την προετοιμασία του στις 18 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του camping «olympios zeus” στην Πλάκα Λιτοχώρου.

Οι εγγραφές των αναπτυξιακών τμημάτων ξεκινάνε από 1 Σεπτεμβρίου ενώ για περισσότερες πληροφορίες ,μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα : 6948 510571- 6973 550034 & 6986 108089