Ο ΠΓΣ  με τη θεατρική ομάδα του, θα ταξιδέψει στην Κόρινθο στις 4 Αυγούστου προκειμένου να συμμετέχει στο 11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2013.

promitheasΤο φεστιβάλ, που είναι διαγωνιστικό, διοργανώνουν το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας» σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων από 1 έως και 10 Αυγούστου, στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου και θα λάβουν μέρος δέκα (10) θεατρικά σχήματα από την Ελλάδα και την Κύπρο. Η θεατρική ομάδα του συλλόγου μας θα διαγωνιστεί με το έργο «Οι όρνιθες τ’ Αριστοφάνη », του Κύπριου συγγραφέα Ανδρέα Κουκίδη.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η θεατρική ομάδα συμμετέχει στο φεστιβάλ και μάλιστα με την περσινή συμμετοχή επιστρέψαμε με το Βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου που απονεμήθηκε στο Διονύση Καρολίδη.

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από ανθρώπους του θεάτρου και της τέχνης γενικότερα.

Θα απονεμηθούν βραβεία:

Πρώτης καλύτερης παράστασης

Δεύτερης καλύτερης παράστασης

Τρίτης καλύτερης παράστασης

Σκηνοθεσίας, μουσικής σύνθεσης, μουσικής επιμέλειας, σκηνικών, κοστουμιών, χορογραφίας, φωτισμού, Α’ ανδρικού και Α’ γυναικείου ρόλου, Β’ ανδρικού και Β’ γυναικείου ρόλου, προγράμματος και αφίσας παράστασης.

Ειδικά βραβεία θα δώσουν το κοινό ενηλίκων και νέων που θα παρακολουθήσουν όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ ενώ ο θίασος του Κορινθιακού θεάτρου θα συμμετέχει εκτός συναγωνισμού.