Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το τουρνουά Beach Volley του Δήμου Βέροιας , με ανδρικές και με γυναικείες ομάδες.

bv poster 2 finalΤο τουρνουά που πλέον γίνεται θεσμός στα τοπικά αθλητικά δρώμενα της πόλης μας , θα είναι η αιτία που για άλλη μία χρονιά το ανοιχτό γήπεδο «Άρης Γεωργιάδης » της Ελιάς θα μετατραπεί σε μία μεγάλη παραλία , έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους επίδοξους πρωταθλητές της πόλης .

Από 6 έως 13 Ιουλίου (Σάββατο με Σάββατο ) οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά από τις 16:00 έως τις 23:00 , αφού υπάρχει και η δυνατότητα διεξαγωγής νυχτερινών αγώνων.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχών εκπνέει την 3η του Ιουλίου 2013 ,ώρα 14:00.Σημείωση πως όλοι μπορούν να συμμετάσχουν , όχι μόνο αθλητές Volley ή Beach Volley. Πληροφορίες σχετικά με τις συμμετοχές στο 6947.639.279 και στο facebook / 2ο Τουρνουά Beach Volley Βέροιας

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 5/7/2013 , μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής σύσκεψης των ομάδων και την κλήρωση για την διαμόρφωση των ομίλων.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει το τουρνουά και δεσμευόμαστε ότι οι μάχες των παιχτών στην άμμο και οι συγκινήσεις που θα προσφέρει η διοργάνωση σε παίχτες και θεατές θα είναι συγκλονιστικές

Το τουρνουά το συνδιοργανώνουν το νομικό πρόσωπο «ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας» , η ΔΕΥΑΒ του Δ. Βέροιας και το αθλητικό σωματείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας.