Συνεδριάζει την Τρίτη 18/6 η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας στις 11:00π.μ, με 32 θέματα στην ημερήσια διάταξη, τα οποία είναι τα εξής:

dimarxio_verias-Καθορισμός συμβιβαστικά τιμής μονάδας αποζημίωσης ρυμοτομούμενων τμημάτων ιδιοκτησίας Γεωργίου και Χρήστου Σταμάτη.

-Επί ενστάσεως εταιρείας κατά των όρων διακήρυξης της προμήθειας «Εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος κλιματισμού στο Δημαρχείο Βέροιας και αποξήλωση του υφιστάμενου συστήματος» της αριθμ.251/2013 απόφασης Ο.Ε.

-Κατάρτιση ή μη όρων διακήρυξης διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων».

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού του έργου «Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης καυσίμων με εφαρμογή στα δημοτικά οχήματα και τα δημοτικά κτίρια του Δήμου Βέροιας και σύστημα βελτιστοποίησης της αποκομιδής των απορριμμάτων».

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού προμήθειας σιδηρικών ειδών (για έργα αυτεπιστασίας έτους 2013 & λοιπών προμηθειών).

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού προμήθειας χρωμάτων (για έργα αυτεπιστασίας έτους 2013 & λοιπών προμηθειών).

-Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού προμήθειας ξυλουργικών υλικών (για έργα αυτεπιστασίας έτους 2013 & λοιπών προμηθειών).

-Έγκριση ή μη δαπάνης, τεχνικών προδιαγραφών και καταρτισμός όρων διακήρυξης της προμήθειας σίτισης μαθητών μουσικού σχολείου Βέροιας για το σχολικό έτος 2013-2014.

-Ανάκληση ή μη της αριθμ. 236/2013 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής και καταρτισμός όρων διακήρυξης διαγωνισμού του έργου «Διαγράμμιση οδών και διαβάσεων».

-Έγκριση ή μη πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση των αριθ. 606, 445 & 597 αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ. Παλατιτσίων του Δήμου Βέροιας.

-Τροποποίηση ή μη της αριθμ. 206/2012 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής.

-Τροποποίηση της αριθμ. 40/2013 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αντικατάσταση μέλους επιτροπής διενέργειας προμηθειών και αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμών και αξιολόγησης απευθείας ανάθεσης προμηθειών για το έτος 2013.

-Τροποποίηση της αριθμ. 42/2013 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αντικατάσταση μέλους επιτροπής διενέργειας προμηθειών και αξιολόγησης αποτελεσμάτων διαγωνισμών και αξιολόγησης απευθείας ανάθεσης προμηθειών για το έτος 2013.

-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για «Αμοιβές Λογιστών».

-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για «Συντήρηση και τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων ΚΟΚ, πινακίδων τροχαίας και πληροφοριακών πινακίδων».

-Έ-γκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για «Συντήρηση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων οδών πόλης και Δ.Ε.».

-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εξόφληση μισθωμάτων του πρώην Δήμου Βεργίνας σε υλοποίηση δικαστικής απόφασης.

-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εξόφληση τιμολογίου που εκδόθηκε στον πρώην Δήμο Μακεδονίδας σε υλοποίηση δικαστικής απόφασης.

-Έγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για αποζημίωση μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλων (Α.Μαρασλή κ.λ.π.).

-Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής προνοιακών επιδομάτων από την υπάλληλο Σ.Στεφανίδου.

-Απόδοση λογαριασμού δαπανών, επί εντάλματος προπληρωμής, από την υπάλληλο Α.Χατζηνικολάου.

-Υποβολή ή μη αιτήματος προς την τριμελή ελεγκτική επιτροπή της Αποκ/νης Δ/σης Μακεδονίας–Θράκης περί θετικής ζημίας του Δήμου βάση των άρθρων 141 του Ν.3462/2006 και άρθρου 232 του Ν.3852/2010 (Καταβολή δαπάνης τιμολογίων σε υλοποίηση δικαστικής απόφασης).

-Υποβολή ή μη αιτήματος προς την τριμελή ελεγκτική επιτροπή της Απ/νης Δ/σης Μακεδονίας–Θράκης περί θετικής ζημίας του Δήμου βάση των άρθρων 141 του Ν.3462/2006 και άρθρου 232 του Ν.3852/2010 (Καταβολή αποδοχών σε υλοποίηση δικαστικής απόφασης).

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για άσκηση και κατάθεση προσφυγής κατά της 5215/3-6-2013 απόφασης του Γ.Γ.Αποκ/νης Δ/σης Μακεδονίας-Θράκης.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για να παραστεί στο Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση της αίτησης δικαστικής μεσολάβησης Θ.Λουκά & Κ.Παπαστεργίου.

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για να παραστεί στο Τριμελές Δ/κό Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση της αίτησης αναστολής της Ο.Ε. με την επωνυμία «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.».

-Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου για να παραστεί στο Εφετείο Θεσ/νίκης κατά τη συζήτηση της αγωγής της Κ/Ξ με την επωνυμία «Κ/Ξ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑΣ-ΠΛΑΤΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ».

-Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθμ. 616/2013 Απόφασης Εφετείου Θεσ/νίκης.

-Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθμ. 337/2013 Απόφασης Ειρηνοδικείου Βέροιας.

-Άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθμ. 336/2013 Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας.