Δηλώσεις στα ΜΜΕ

Το ότι οι βουλευτές της Ημαθίας (οι κυβερνητικοί) έχουν αποδείξει πολλές φορές πως είναι πρώτοι στα… πανηγύρια και πως οι πρακτικές τους θυμίζουν εποχές… Μαυρογιαλούρων, είναι γνωστό. Αλλά, το ότι μας πήρανε χαμπάρι και οι Ρώσοι, κατά την επίσκεψη του Πατριάρχη τους, πάει πολύ!

Δηλώσεις στα ΜΜΕ
Δηλώσεις στα ΜΜΕ

Όταν ήρθε όμως η ώρα των δηλώσεων, τα δικά μας τα… βουλευτικά φιντάνια δεν άντεξαν! Παρακάμπτοντας εμπόδια, αψηφώντας τις παρακλήσεις των συνεργατών του Πατριάρχη, πρώτοι οι Λάζαρος Τσαβδαρίδης (ο οποίος φρόντισε να σταθεί ακριβώς πίσω από τον Πατριάρχη – όπως κάνουν οι “μαϊντανοί” με τους οποίους γελάει ο κόσμος στις σατυρικές εκπομπές) και Απόστολος Βεσυρόπουλος (ο οποίος έχει το πλεονέκτημα του… ύψους), στήθηκαν γεμάτοι καμάρι. Έπειτα, αν και ελπίζαμε να δείξει περισσότερο σωφροσύνη (όπως έκανε η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο Κώστας Γιοβαννόπουλος κ.α. που δεν “χώθηκαν”) στη μέση των δηλώσεων κατέφτασε στο… φόντο και η Γεωργία Μπατσαρά.

Ώσπου να τακτοποιηθεί καλά το… φόντο των “γλαστρών” πίσω από τον Πατριάρχη, πέρασε λίγη ώρα. Τότε, αγανακτισμένος συνεργάτης του Πατριάρχη τους ζήτησε (με ύφος μάλλον απαξιωτικό) να σταματήσουν τις μετακινήσεις…

Αυτή είναι μία από τις “σοβαρές” επικοινωνιακές πρακτικές που ακολουθούν οι βουλευτές μας. Και, ενώ εμείς τις ξέρουμε και γελάμε, οι Ρώσοι μάλλον δεν το περίμεναν. Διαφορετικά, μάλλον θα φρόντιζαν να βάλουν τους άνδρες ασφαλείας να μην επιτρέψουν την παρουσία… ξέμπαρκων, που επιζητούν ένα πλάνο ή μια φωτογραφία με τον Πατριάρχη!

http://www.youtube.com/watch?v=url=”http://youtu.be/Xl56za8YxZc

(Οι παραπάνω φωτογραφίες λήφθηκαν πριν γίνει ο… συνωστισμός, ενώ στο βίντεο από το ρεπορτάζ του Mega, φαίνεται μόνο ο νικητής της… κοκορομαχίας!)