Με την εύκολη νίκη του (2-0) επί του ΠΑΣ στο Περιστέρι ο Ατρόμητος έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Καραγκούνης και Ναπολεόνι χάρισαν τη νίκη στους γηπεδούχους.

karagounis_2605Η εικόνα του αγώνα

Αν εξαιρέσει κανείς τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Γεωργίου στο 10′ ο Ατρόμητος δεν αισθάνθηκε καμία άλλη σοβαρή απειλή όσο το σκορ ήταν ανοιχτό. Εκτός αυτού, οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στην πρώτη πολύ καλή ευκαιρία τους στο ματς (17′ Καραγκούνης) και απέκτησαν το μομέντουμ κόντρα σ’ έναν αντίπαλο ο οποίος δεν είχε στο γήπεδο το βασικό του πλέι μέικερ (τιμωρημένος ο Ντε Βινσέντι).

Ο ΠΑΣ, που κατά το παιχνίδι παρατάχθηκε με δύο συστήματα (3-5-2, 4-3-3) δεν κατόρθωσε να πατήσει με αξιώσεις την περιοχή του Ατρομήτου. Τουλάχιστον όχι πριν δεχθεί το δεύτερο γκολ από τον Ναπολεόνι στο 30ο δευτερόλεπτο της επανάληψης (σε μία πανέμορφη εκτέλεση).

Στη συνέχεια, όταν το έκανε, και άτυχος στάθηκε καθώς ο Βίλα είχε δοκάρι και μεγάλα ρίσκα πήρε επιτρέποντας στον Ατρόμητο να γίνει ουκ ολίγες φορές εξαιρετικά απειλητικός. Οι μεγάλες ευκαιρίες έπεσαν στα πόδια του Κούτσι και του Μπρίτο οι οποίοι τις σπατάλησαν και έτσι το σκορ παρέμεινε στα επίπεδα 2-0. Οπως και να έχει πάντως ο Ατρόμητος νίκησε δίκαια.

MVP

Ο Σουμπίνιο δεν σκόραρε αλλά ήταν και πάλι ο πιο δραστήριος και ουσιώδης παίκτης του Ατρομήτου. Αν έπαιζε έτσι και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι Περιστεριώτες θα εκκινούσαν από διαφορετική αφετηρία τα πλέι οφ.

Κλειδί αγώνα

Το δεύτερο γκολ του Ατρομήτου με τον Ναπολεόνι στην πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου έκοψε τα πόδια του ΠΑΣ.

Αδύναμος Κρίκος

O ΠΑΣ δεν είχε τον παίκτη ο οποίος θα δημιουργούσε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα είτε με πάσα είτε με προσωπική ενέργεια.

Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης (46′ Φυτανίδης), Μπρίτο, Καραγκούνης (72′ Μπάλλας), Ιγκλέσιας, Πίτου, Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (58′ λ.τρ. Κούτσι).

ΠΑΣ Γιάννινα: Φέγκρους, Ντάσιος (83′ Νάκος), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ίλιτς (74′ Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς (67′ Μπέριος), Κοροβέσης, Γεωργίου, Λίλα, Οικονόμου, Βίλα.

Πηγή: contra.gr