Οι System Of A Down έχουν 7 χρόνια να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ και ο μπασίστας Shavo Odadjian ρίχνει τις ευθύνες στον τραγουδιστή, Serj Tankian.

system-of-a-downΕίναι γεγονός ότι από το ‘Mesmerize/Hypnotize’ του 2005 έχουν περάσει εφτά χρόνια χωρίς νέο υλικό από τους System of a Down, ενώ ο Serj Tankian έχει κυκλοφορήσει τέσσερα solo άλμπουμ μέσα σε αυτό το διάστημα. Έτσι ο Shavo εκδήλωσε όλο το θυμό του μέσω Facebook όπου έγραψε ότι θέλει να ηχογραφήσει χωρίς τον τραγουδιστή ο οποίος ασχολείται περισσότερο με τη σόλο καριέρα του!

Μάλιστα ρώτησε τους φαν αν θα ήθελαν ένα νέο άλμπουμ με διαφορετικό τραγουδιστή:

«Δεν είμαστε εμείς (εννοώ ο Daron, John ή Shavo!) αλλά ο Serj που δεν θέλει να κάνουμε νέο άλμπουμ. Οπότε σταματήστε να μας ρωτάτε για αυτό. Απλά περιμένουμε τον Serj. Μπορεί να με “μιμήσει” που αποκαλύπτω την αλήθεια αλλά πρέπει. Συγγνώμη παιδιά! Προσπαθούμε να βγάλουμε καινούριο άλμπουμ αλλά δεν περνάει με τους κανόνες του Serj. Κάπως αστείο, αν σκεφτεί κανείς ότι εμείς ξεκινήσαμε τη μπάντα και τώρα εκείνος μας κρατάει πίσω. Νομίζω ότι πρέπει να κυκλοφορήσουμε κι άλλο άλμπουμ ξανά. Εγώ είμαι έτοιμος να κυκλοφορήσω ένα με κάποιον που θέλει να είναι τραγουδιστής των System. Όχι κάποιον που πρέπει να παρακαλάμε να είναι μέλος της μπάντας. Με αυτό στα υπόψιν, τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνουμε; Απλά θυμηθείτε ότι μας καθυστερεί εδώ και εφτά χρόνια. Θέλετε να περιμένετε άλλα πέντε; Ή να κυκλοφορήσουμε κάτι χωρίς τον Serj; Είμαι εξαγριωμένος που μας απογοήτευσε τόσο αλλά πρέπει να κάνουμε κάτι για να κρατήσουμε τη μπάντα ζωντανή. Συμφωνείτε;»

Αργότερα μια επίσημη ανακοίνωση από τους System of a Down διαχώρισε την επίσημη άποψη της μπάντας από αυτή του Shavo:

«Νωρίτερα σήμερα ο Shavo έγραψε τις απόψεις του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook που δεν εκφράζουν τη μπάντα ως σύνολο. Ήταν ανακοινώσεις που έγιναν από κακή κρίση του ίδιου. Για να το ξεκαθαρίσουμε όλο το lineup οι Serj, Daron, Shavo και John θα συνεχίσουν να περιοδεύουν. Δεν έχουμε συμφωνήσει για την κυκλοφορία νέου άλμπουμ αλλά πιστεύουμε ότι μόνο οι τέσσερις μας μπορούμε να κάνουμε κάτι αληθινό για τη μπάντα και τους φαν μας».

Πηγή: allaboutmusic.gr