Το πρώτο φεστιβάλ του Εν Λευκώ 87.7 την Παρασκευή 14 Ιουνίου στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, εμφανίζονται διεθνείς και εγχώριοι καλλιτέχνες, στο πλαίσιο του πρώτου Φεστιβάλ του Εν Λευκώ 87.7.

ware_jessieArchive

Jessie Ware

John Talabot (live)

+ More Acts Tba

Archive, Jessie Ware, John Talabot είναι τα πρώτα ονόματα που ανακοινώνονται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Εν Λευκώ 87.7. Θα ακολουθήσει after show party με τους παραγωγούς του Εν Λευκώ 87.7 σε μια μέρα που η μουσική θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα και θα συνεχίσει μέχρι τα ξημερώματα της επομένης…

Οι βρετανοί Archive σχηματίστηκαν το 1994 και με τραγούδια όπως το Again, το Fuck You και το You make me feel έχουν ξεχωριστή θέση στις καρδιές του ελληνικού κοινού, αποδεικνύοντάς το με την εμφάνισή τους στην Αθήνα το 2010, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε και κυκλοφόρησε σε DVD.

Με εννέα άλμπουμ στο ενεργητικό τους, πια, υπόσχονται ένα ακόμα δυνατό καλοκαιρινό live στην Τεχνόπολη.Η Λονδρέζα Jessie Ware αυτή τη στιγμή αποτελεί το πιο hot όνομα της διεθνούς σκηνής. Το μουσικό περιοδικό Clash την παρομοίασε με τη Sade και την Adele. Με το ντεμπούτο της Devotion, υποψήφιο για το βραβείο Mercury καλύτερου άλμπουμ, έρχεται στην Αθήνα και στο φεστιβάλ του Εν Λευκώ 87.7, να παρουσιάσει, μεταξύ άλλων και την επιτυχία της Wildest Moments, η οποία αφού συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας «Αν…», έφτασε στο Νο1 (Άνοιξη 2013) του αγγλόφωνου airplay chart της ΕλλάδαςΟ John Talabot είναι ένας από τους πιο υποσχόμενους μουσικούς της ηλεκτρονικής σκηνής. Με το άλμπουμ του Fin να αποτελεί ένα από τα καλύτερα του 2012, σύμφωνα με το Pitchfork, και με συμμετοχές σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, ο John Talabot κατάφερε να κερδίσει επάξια τις εντυπώσεις κριτικών και κοινού. Το τραγούδι Last Land αποτέλεσε ηχητικό ορόσημο για τον Εν Λευκώ 87.7 τον χειμώνα που πέρασε και αυτό τον Ιούνιο σίγουρα θα κάνει την έκπληξη με την εμφάνισή του στην Αθήνα και το Φεστιβάλ του Εν Λευκώ 87.7.

Η προπώληση ξεκίνησε τη Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr. Φυσική πώληση από τη Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου σε όλα τα καταστήματα Public και την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Τιμές εισιτηρίων:

Τα πρώτα 500 εισιτήρια: 25 ευρώ

Τα υπόλοιπα: 28 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων

– Καταστήματα Public

– viva.gr

Πρόσβαση:

α) Μετρό-Σταθμός «Κεραμεικός»

β) Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»

γ) Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων

Πειραιώς 100, Γκάζι

210 3467322

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Πηγή : zougla.gr