Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ, όταν οπαδοί του πρώτου, βρέθηκαν στην πόλη της Βέροιας για τον αγώνα με την τοπική ομάδα. Οι κακές διαθέσεις ξεκίνησαν από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (4/3), όταν κομβόι αυτοκινήτων σταμάτησε στο Μακροχώρι και ορισμένοι οπαδοί ενεπλάκησαν με μέλη του συνδέσμου ΠΑΟΚ.

opadoi ari veria2Αλλά και αργότερα, στο κέντρο της Βέροιας, οπαδοί του Άρη κινούμενοι κατά ομάδες φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά της ομάδας, αλλά ολόκληρης της πόλης της Βέροιας, καθώς και του ΠΑΟΚ.

Οι θερμόαιμοι οπαδοί συγκεντρώθηκαν στη συνέχεια έξω από τον σύνδεσμο του ΑΡΗ και εμπόδιζαν την κίνηση των οχημάτων στην οδό Βενιζέλου (στη συμβολή της με την οδό Καρατάσου), ενώ σημειώθηκαν πολλές λογομαχίες με ντόπιους οδηγούς. Μάλιστα, πληροφορίες του kathemera.gr αναφέρουν ότι φωτοβολίδα κρότου – λάμψης έπεσε κάτω από διερχόμενο ΙΧ, με αποτέλεσμα ο οδηγός να υποστεί σοκ.

opadoi ari veria3Οι δυνάμεις της αστυνομίας φαίνεται πως δεν προλαβαίνουν να αντιμετωπίσουν όλα τα μέτωπα, καθώς μικρές ομάδες με ΙΧ οχήματα, εμφανίζονται από παντού, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις που οι οπαδοί έρχονται μαζικά με λεωφορεία.

Δυστυχώς, το “πολεμικό κλίμα” που δημιουργήθηκε χωρίς λόγο, προμηνύει πως δεν θα έχουμε καλή εξέλιξη στη συνέχεια. Ελπίζουμε να διαψευστούμε και να παρέμβουν οι σοβαρότεροι οπαδοί του ΑΡΗ και να προστατέψουν το κύρος τους, τον αγώνα, αλλά και την πόλη της Βέροιας από έκτροπα και ανεγκέφαλες ενέργειες.

opadoi ari veriaΣτις 5.20 μ.μ. οι οπαδοί του Άρη έκλεισαν την οδό Βενιζέλου, και ξεκίνησαν πορεία από την οδό Βενιζέλου προς την Εληά και μέσω της λεωφόρου Ανοίξεως, αναμένεται να μεταβούν στο γήπεδο.

Φόβοι εκφράζονται για συμπλοκή οπαδών του Άρη με οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Όλη η ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, έχει γεμίσει καπνούς, προφανώς από καπνογόνα που άναψαν ορισμένοι.