Βαρέθηκαν τη ζωή τους όσοι κάθισαν να δουν τα Brit Awards 2013. Η βραδιά δεν είχε τη λάμψη και το κύρος προηγούμενων ετών (σκέψου τι έγινε όταν η Adele είπε το ‘Someone Like You’) , δεν είχε την ίντριγκα του παρελθόντος και πολλοί τη βρήκαν απλά… χαριτωμένη. Η παρουσίαση δεν άρεσε και οι ζωντανές εμφανίσεις ήταν μάλλον αναμενόμενες.

britsΟ Robbie Williams τραγούδησε το ‘Candy’, η Taylor Swift το ‘I Knew You Were Trouble’, ο Justin Timberlake το μάλλον μέτριο ‘Mirrors’ και οι One Direction εκτέλεσαν (πάρτο όπως θες) επί σκηνής το ‘One Way or Another“… Tα live έσωσαν ίσως μόνο οι Mumford and Sons και η έναρξη με τους Muse.

Η Αdele δεν ήταν φέτος παρούσα για να παραλάβει το βραβείο της για το ‘Skyfall‘, αν θυμάσαι πέρυσι την έκοψαν κακήν κακώς κατα τη διάρκεια της ομιλίας της, ενώ για πρώτη φορά ίσως σε βραβεία υψηλού κύρους είδαμε και τη Lana Del Rey να βραβεύεται.

Καλή στιγμή των Brits; Όταν ο Dave Grohl παρέλαβε για λογαριασμό των Black Keys το βραβείο για το καλύτερο Διεθνές Συγκρότημα.

Ξεχώρισαν η Emeli Sande και ο Ben Howard. Ο τελευταίος κέρδισε 2 βραβεία και η επόμενη ημέρα θα τον βρει ουσιαστικό νικητή, αφού ο 25χρονος folk ερμηνευτής είναι βέβαιο πως θα εξαργυρώσει εμπορικά την επιτυχία αυτή, λίγους μήνες μετά και την υποψηφιότητα του για το Mercury Prize.

Και αυτή είναι η λίστα με τα φετινά Brits:

British Female Solo Artist – Emeli Sandé

British Male Solo Artist – Ben Howard

Mastercard British Album Of The Year – Our Version Of Events by Emeli Sandé

British Breakthrough Act – Ben Howard

British Group – Mumford & Sons

British Single – Skyfall by Adele

British Live Act – Coldplay

International Female Solo Artist – Lana Del Rey

International Male Solo Artist – Frank Ocean

International Group – The Black Keys

Global Success Award – One Direction

British Producer Of The Year – Paul Epworth

Critics’ Choice – Tom Odell

Special Recognition Award – War Child

Πηγή : manstaworld.com