Το Job Fair Athens, η μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία για την σύνδεση της αγοράς εργασίας με το πανεπιστήμιο, έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

job_fairΜετά την μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων χρόνων, όπου συμμετείχαν πάνω από 60 εταιρείες και 2.000 φοιτητές και απόφοιτοι πολυτεχνικών, οικονομικών και τεχνολογικών σχολών, διοργανώνουμε φέτος το Job Fair Athens 2013 στις 3 & 4 Απριλίου, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι επισκέπτες να ενημερωθούν για την κατάσταση στην αγορά εργασίας και να ενταχθούν ομαλά σε αυτή. Για αυτό το λόγο, στα πλαίσια του Job Fair Athens 2013 διοργανώνουμε trainings που προετοιμάζουν τους επισκέπτες για να δώσουν σωστό βιογραφικό στις συμμετέχουσες εταιρείες και να ανταποκριθούν όπως πρέπει σε πιθανή συνέντευξη που θα περάσουν.

Διοργανώνεται από τους φοιτητικούς οργανισμούς EESTEC LC Athens (Electrical Engineering STudent European assoCiation) και ΙΕΕΕ NTUA S.B.(Institute of Electrical and Electronics Engineers),σε συνεργασία με πάνω από 100 φοιτητές από όλη την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

 

 

 

Περισσότερα εδώ.

Πηγή : epixeiro.gr