Η πρώτη επίσημη σύνοψη της ταινίας επιστημονικής φαντασίας ‘Oblivion’ από τον σκηνοθέτη του ‘TRON: Legacy’, Joseph Kosinski, μόλις κυκλοφόρησε.

obivinionΤο έργο περιγράφεται ως ”ένα αυθεντικό και πρωτοποριακό κινηματογραφικό γεγονός” και ο Tom Cruise πρωταγωνιστεί ως ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες στρατιώτες-επισκευαστές ρομπότ, που έχουν ως έδρα τη Γη του Μέλλοντος.

Δουλεύει ως μέρος μιας αποστολής που στόχο έχει να εξορύσσει ζωτικές πρώτες ύλες από το έδαφος, ακολουθώντας έναν πόλεμο δεκαετιών με μια απειλή γνωστή με το όνομα ‘Scavs’, που αναγκάζει τον ανθρώπινο πολιτισμό να πρέπει να μετακινείται ψηλά στον ουρανό, χιλιάδες πόδια πάνω από την επιφάνεια της Γης. Όταν ο χαρακτήρας του Κρουζ σώζει μια όμορφη άγνωστη (Andrea Riseborough) από ένα διαστημόπλοιο που συνετρίβη, τα γεγονότα διαδραματίζονται με τέτοιο τρόπο που τον αναγκάζουν ”να αμφισβητήσει όλα όσα ξέρει και εναποθέτει τη μοίρα της ανθρωπότητας στα χέρια του΄΄.

Η ταινία είναι μια φιλόδοξη συνέχεια του θεαματικού ‘TRON: Legacy’ και έχοντας τον Κρουζ ως επικεφαλής, της δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Στη σύνοψη της ταινίας επίσης αναφέρεται ότι ο Kosinski κινηματογραφεί το Oblivion με ψηφιακή ανάλυση 4Κ σε Η.Π.Α. και Ισλανδία. Το καστ των ηθοποιών συμπληρώνουν οι: Nikolaj Coster-Waldau, Olga Kurylenko, Melissa Leo και Morgan Freeman.

Η ταινία ‘Oblivion’ αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στις αίθουσες στις 26 Απριλίου 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=fLr4Uiwr2B4