Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε το εξής:
Από σήμερα 01-10-2012 εώς 30-11-2012 θα εκτελεστούν εργασίες ανάπλασης στην περιοχή Πλατείας Εληάς Βέροιας και συγκεκριμένα:

  • Στο τμήμα της οδού Ανοίξεως από την συμβολή της με την οδό Μ. Καρακωστή
  • έως τη συμβολή της με την οδό Μ.Αλεξάνδρου. Στο τμήμα της οδού Μ.Αλεξάνδρου από τη  συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τη συμβολή της με την οδό Π.Μελά.
  • Στο τμήμα της οδού Π.Μέλα από τη συμβολή της με την οδό Μ.Καρακωστή έως τη συμβολή της με Μ.Αλεξάνδρου.
  • Στο τμήμα της οδού Μ.Καρακωστή από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τη συμβολή της με την οδό Κωττουνίου.
-Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω εργασιών:
α) θα διατηρηθεί η αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων, πλην όμως το πλάτος του οδοστρώματος θα περιοριστεί στα έξι (6) μέτρα και θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού στο ανωτέρω σημείο.
β)Μονοδρομείται το τμήμα της οδού Μ.Αλεξάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τη συμβολή της με την οδό Π.Μελά. Η κίνηση των οχημάτων θα επιτρέπεται μόνο από την οδό Π.Μέλα προς την οδό Ανοίξεως και το πλάτος του οδοστρώματος θα περιοριστεί στα τεσσεράμιση (4,5) μέτρα. Επίσης απαγορεύουμε τη στάση και στάθμευση παντός είδους οχημάτων στο δεξιό τμήμα της οδού, ως προς την κίνηση των οχημάτων.
γ)Από σήμερα 01-10-2012 μέχρι και την 31-10-2012, απαγορεύουμε την κυκλοφορία καθώς και τη στάση και την στάθμευση παντός είδους οχημάτων, στο τμήμα της οδού Μ.Καρακωστή από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τη συμβολή της με την οδό Κωττούνίου.Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω γειτονικών οδών (Κωττουνίου,Μπιζανίου κ.α).
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα