Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΔΕΥΑΒ και στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου, που ξεκίνησε η επιχείρηση, μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, για τη θεσμοθέτηση του νέου κοινωνικού τιμολογίου της επιχείρησης βάσει πραγματικών αντικειμενικών κριτηρίων, συναντήθηκαν στα γραφεία της επιχείρησης,  ο πρόεδρός της κ. Δημήτρης Δάσκαλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας και Αλληλεγγύης Βέροιας και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΒ κ. Βαρβάρα Σταυροπούλου ως πρόεδρος της επιτροπής του που συστήθηκε για το σκοπό αυτό με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Νεφροπαθών Ημαθίας τον πρόεδρό του  κ. Αθανάσιο Λιόλιο και τον Γραμματέα κ. Μουρατίδη Θεοχάρη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Σύλλογο και τα 190 μέλη του από τα οποία τα 110 περίπου είναι δημότες Βέροιας ενώ κατέθεσαν τις προτάσεις του αναφορικά με το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΥΑΒ.
Τόσο ο κ. Δάσκαλος Δ. όσο κα η κ. Σταυροπούλου διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους του Συλλόγου ότι θα μεταφέρουν τις προτάσεις τους, όσο και τις προτάσεις των άλλων φορέων που θα υπάρξουν, στο ΔΣ της επιχείρησης για την λήψη της σχετικής απόφασης στο κοινό πλαίσιο δράσης των φορέων, για την προστασία του κοινωνικού κράτους και τη δημιουργία ενός δικτύου κοινωνικής προστασίας, ενός Κράτους Δικαίου και Διαφάνειας  με σεβασμό στο Περιβάλλον και στην αειφόρο ανάπτυξη του.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα