Στον αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Βεργίνας, Ιστορικής Πρωτεύουσας του Δήμου Βέροιας, παραβρέθηκε η Δήμαρχος Βέροιας,  Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών, Άρης Λαζαρίδης και η Πρόεδρος του ΔΗΒΡΕΣΤΑ» Θ.Ζωγιοπούλου, Χριστίνα Γαϊτάνου  το πρωί της Τρίτης  11 Σεπτεμβρίου. 

Συνομιλώντας με τους μαθητές και τους γονείς, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, υγεία και πρόοδο , ενώ τόνισε στους μαθητές ότι θα πρέπει να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια κοινωνία καλύτερη από αυτήν  που τους παραδόθηκε. 
Ζήτησε από τους εκπαιδευτικούς να προσπαθήσουν μέσα από τα διάφορα προβλήματα, να αναδείξουν ό,τι θετικό μπορούν με εθελοντικές και άλλες δράσεις, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό και την τοπική κοινωνία και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα  προσφέρει όσο περισσότερα μπορεί για την κάλυψη  των εκπαιδευτικών τους αναγκών.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα