Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Βέροια, στον χθεσινό αγώνα εντός έδρας, με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Η «Βασίλισσα», μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο μέρος, ήταν καλύτερη στην επανάληψη και με γκολ του Ολαϊτάν στο 65’ κέρδισε τον ΠΑΣ με 1-0.   

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και χωρίς φάσεις μπροστά στα δυο τέρματα. Η Βέροια ήταν πιο επιθετική και είχε δυο καλά σουτ στο 6’ με Μπαργκάν και Ιωάννου τα οποία δεν βρήκαν στόχο. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ βρέθηκε μια φορά σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Γεωργιάδης σταμάτησε στο 38’ τον Ίλιτς, πριν αυτός σουτάρει.

Στην επανάληψη η Βέροια μπήκε επιθετικά και άγγιξε το γκολ στο 46’ με τακουνάκι του Γκιγιέρμο που εξουδετέρωσε ο Ταμπάσης και στο 48’ με κεφαλιά του Καφέ, μετά από κόρνερ του Γκιγιέρμο, που πέρασε άουτ. 

Στο 55’ το γήπεδο πάγωσε όταν ο Μπάρμπας χτύπησε στο κεφάλι κι έμεινε πεσμένος στο χορτάρι. Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. 
Η υπεροχή της Βέροιας στο δεύτερο μέρος σφραγίστηκε με τέρμα του Ολαϊτάν στο 65’. Ήταν μια σέντρα του Γεωργέα από αριστερά, ο Ιωάννου έστρωσε με το κεφάλι στον Ολαϊτάν και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Κάλι, Μπάρμπας (46’ Ορέστες), Γεωργέας, Καλογέρης, Γκιγιέρμο (77’ Κόστλι), Καφές (74’ Βεργώνης), Ολαϊτάν, Μπάργκαν, Ιωάννου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τσουκαλάς, Πατσατζόγλου (76’ Ντάσιος), Γεωργίου, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (81’ Νικλιτσιώτης).

Πηγή: inspor.gr
    Επόμενος Αγώνας
         30/09      16:00
 
  Πανθρακικός Βέροια
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα