Ενθουσιασμένος από τη συμμετοχή του στο φιλικό παιχνίδι της Νότιας Αφρικής με τη Βραζιλία είναι ο Μπονγκανί Κουμάλο. Ο άσος του ΠΑΟΚ τόνισε ότι θα θυμάται για πάντα την αναμέτρηση με τους “καριόκας” ότι κι αν κάνει μέχρι το τέλος της καριέρας του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τη συνολική εμφάνιση της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουμάλο:

“Είναι ακόμη πολύ φρέσκο, αλλά νομίζω ότι θα είναι ένας αγώνας που θα θυμάμαι για πάντα, ανεξάρτητα από το τι θα κάνω από εδώ και πέρα στην καριέρα μου. Είχα πάει στη Βραζιλία όταν ήμουν 14 ετών και ως τουρίστας επισκέφθηκα το στάδιο Μορούμπι.

Δεν μας είχε επιτραπεί να πατήσουμε τον αγωνιστικό χώρο. Είμαι τυχερός που αγωνίστηκα σ’ αυτό το γήπεδο, ως αρχηγός, απέναντι σε ένα τόσο σπουδαίο έθνος. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία. Είναι προνόμιο που έχω ζήσει αυτήν τη στιγμή και ευχαριστώ τους προπονητές μου που έδειξαν εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου.

Έγινε μία μάχη, εμείς μετατρέψαμε το ματς σε μάχη. Είχαμε καλή νοοτροπία και ομαδικό πνεύμα. Ο καθένας στήριζε τον συμπαίκτη του. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που δείχνουμε τέτοια αφοσίωση. Ήταν πραγματικά απίστευτο. Πάντα επικοινωνούμε μεταξύ μας, αλλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πολύ πιο πάνω από τα συνηθισμένα. Ήταν σπουδαίο αυτό που συνέβη για την ομάδα, ελπίζουμε να το συνεχίσουμε αυτό και να μην κοιτάξουμε πίσω. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο προπονητής δούλεψε μόνο τρεις μέρες με την ομάδα. Εγώ έκανα μισή μόνο προπόνηση”.

Πηγή: novasports.gr