Η Βέροια την… ψάχνει για τον Αυστραλό σούπερ σταρ. Ο Σιλβέστρ ενημέρωσε πως θα συνεχίσει στη Γουέστ Χαμ, στη λίστα για στόπερ ο Μονσορό.

Τις τελευταίες ώρες στη Βέροια δείχνουν να προσπαθούν να αλλάξουν τις ισορροπίες. Η προσθήκη του Κόστλι -πέρασε χθες από εξετάσεις, το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση και σήμερα αναμένεται να υπογράψει- φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή.

Η «βασίλισσα» από καιρό είχε βολιδοσκοπήσει τον Μίκαελ Σιλβέστρ και χθες υπήρξε νέα επαφή μαζί του.

Ομως ο Γάλλος στόπερ μετέφερε στους ανθρώπους της ομάδας πως συμφώνησε με τη Γουέστ Χαμ και έτσι η περίπτωσή του, που από την αρχή συναντούσε δυσκολίες, δεν προχώρησε. Ηταν όμως ενδεικτική του πόσο ψηλά έχει βάλει τον πήχη ο Γιώργος Αρβανιτίδης.

Πλέον στην ομάδα κοιτάνε άλλες τρεις υποθέσεις κεντρικών αμυντικών, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Μία από αυτές είναι του 31χρονου Γάλλου Σιλβέν Μονσορό, με θητεία σε Σοσό, Λιόν, Μονακό, Σεντ Ετιέν. Ομως φαίνεται πως πιο ψηλά είναι μία άλλη περίπτωση. Ωστόσο η προσθήκη του Κόστλι ίσως να μην είναι η τελευταία στο μεσοεπιθετικό σκέλος.

Στην Ημαθία το «ψάχνουν» για έναν παίκτη που κάνει αίσθηση. Και αυτός είναι ο Χάρι Κιούελ. Ο 33χρονος Αυστραλός εξτρέμ, με μεγάλη καριέρα σε Λιντ, Λίβερπουλ και Γαλατασαράι, πέρυσι ήταν στην πατρίδα του με τη Μέλμπουρν Βίκτορι, όμως αποχώρησε και δείχνει να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Για αυτό και στα τέλη του Αυγούστου δοκιμάστηκε στη Στόουκ, που όμως δεν του προσέφερε συμβόλαιο. Ετσι παραμένει ελεύθερος και όλα είναι ανοικτά.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Ανοικτό παραμένει στην ομάδα και το κεφάλαιο του προπονητή. Ο Γιώργος Αρβανιτίδης έχει… σύμμαχο τη διακοπή του πρωταθλήματος και έτσι είναι σε θέση να αναζητήσει προσεκτικά τον νέο κόουτς της Βέροιας. Το ενδεχόμενο να δώσει τα ηνία σε ξένο τεχνικό είναι και το πιο πιθανό και για αυτό δείχνει να «παίζει» αρκετά ο Κίκε Ερνάντεθ, που είναι γνώστης και της ελληνικής πραγματικότητας από τη θητεία του στον Αρη. Πάντως εξετάζεται κάθε ελεύθερος.

• Για σήμερα (18:00) έχει προγραμματιστεί φιλικό με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, ενώ αύριο (18:00) η Βέροια θα παίξει με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο γήπεδο του Νέου Μυλότοπου Πέλλας.

Πηγή: sday.gr