Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά ματς σημείωσε η Βέροια. Αυτή την φορά κέρδισε τον Λεβαδειακό με 1-0, μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας και με τους ίδιους στόχους στο νέο πρωτάθλημα. Η «Βασίλισσα» έδειξε καλά στοιχεία και αν ήταν πιο αποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων θα είχε πετύχει περισσότερα τέρματα.   

Στο πρώτο μέρος η Βέροια ήταν καλύτερη και προηγήθηκε στο σκορ. Στο 11’ ο Γεωργιάδης έκανε μια μακρινή ασίστ στον Ολαϊτάν και ο τελευταίος με πλασέ έγραψε το 1-0. Ο Ολαϊτάν είχε και στο 6’ την ευκαιρία να πετύχει γκολ μετά από προσπάθεια του Ιωάννου, αλλά το σουτ που έκανε από πλάγια, κατέληξε άουτ. Στο 21’ η Βέροια πάλι έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Λισγάρας έδιωξε την τελευταία στιγμή πριν τον Ιωάννου. Στο 28’ ο Λεβαδειακός έκανε για πρώτη αισθητή την παρουσία του. Ο Ροτζέριο με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ πέρασε άουτ. Στο 37’ ο Μουλόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-1 όταν μετά από σέντρα του Ζαχούι βγήκε μόνος απέναντι στον Κοτταρίδη, το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Βέροιας. Στο 38’ ο Λεβαδειακός είχε άλλη μια καλή στιγμή. Ο Κόρμπος σούταρε από πολύ μακριά, ο Κοτταρίδης απόκρουσε και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές έριξαν την ποιότητα του παιχνιδιού. Η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο και είχε καλές φάσεις για γκολ. Στο 53’ ο Ζε Βιτόρ έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0 όταν σούταρε άουτ αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή. Στο 68’ ο Καρλίνιο έκανε ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 79’ και στο 80’ οι Μπαργκάν και Μάνος βρέθηκαν σε θέσεις για γκολ αλλά σούταραν άουτ.

Διαιτητής: Μαντάκης (Γιοβανόπουλος, Καραγκιοζόπουλος)

ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Σνάουτσερ, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργέας, Καλτσάς, Μπελόν, Ολαϊτάν, Ιωάννου. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Βεργώνης, Ζε Βιτόρ, Καρλίνιο, Μάνος, Πέρεζ, Σκαθαρούδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαχαίρας, Μεντί, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ζαχούι, Ροτζέριο, Ακόστα, Μουλόπουλος. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Κασμερίδης, Κοτίτσας, Μίλιεβιτς, Νικολακάκης, Μπουντόπουλος, Ναπολεόνι, Ζανιάς, Μανωλάς, Γκριτζάκης.

Πηγή: inspor.gr

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα