Λαθραία τσιγάρα φέρεται να διακινούσε 47χρονος στην περιοχή της Νάουσας, ο οποίος και συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (11/8), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας Ημαθίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.   

Ειδικότερα,  σε αστυνομικό έλεγχο του 47χρονου και του Ι.Χ. Επιβατικού Αυτοκινήτου που οδηγούσε στη Νάουσα Ημαθίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 170 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού και το χρηματικό ποσό των 330 Ευρώ ως προερχόμενο από πώληση λαθραίων τσιγάρων .

Τα κατασχεθέντα πακέτα τσιγάρων θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο Βέροιας για καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα