Θερμοί υποστηρικτές της ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί. Αυτό ζητούν οιποδοσφαιριστές του «δικέφαλου του βορά» από τους οπαδούς, που θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Αυστρία.

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα βρεθεί στην Αυστρία για τη ρεβάνς με την Ραπίντ να στηρίξει την ομάδα και να μην δώσει δικαιώματα με την συμπεριφορά του, κάνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Πάντα αισθανόμαστε υπερήφανοι να αγωνιζόμαστε μπροστά τους. Θέλουμε να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να εξαντλήσουν την ενέργειά τους μόνο στην υποστήριξη της ομάδας», επισημαίνουν, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ. έχουμε συναίσθηση της κρισιμότητας του αγώνα της Πέμπτης.

Έχουμε αποδείξει ότι είναι προτεραιότητά μας να μεγαλώσουμε το όνομα της ομάδας στην Ευρώπη και έχουμε ζήσει με τους φιλάθλους μας μεγαλειώδεις στιγμές.

Ο αγώνας της Βιέννης είναι σημαντικός για όλους μας. Γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες που προκύπτουν απ’ όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα.

Θέλουμε να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας να εξαντλήσουν την ενέργειά τους μόνο στην υποστήριξη της ομάδας. Η βοήθειά τους είναι καταλυτική για να περάσουμε άλλη μια φορά στους ομίλους.

Πάντα αισθανόμαστε υπερήφανοι να αγωνιζόμαστε μπροστά τους. Είναι κρίμα να παίζουμε σε άδειες κερκίδες και ακόμη χειρότερα να στερηθούμε το δικαίωμα να αναβαθμίσουμε κι άλλο τη διεθνή θέση του Π.Α.Ο.Κ. μέσω της συμμετοχής μας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Με τιμή,

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Πηγή: sday.gr