Σημαντικά ευρήματα από την αιματηρή ληστεία της Πάρου, που μπορούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης και να οδηγήσουν στη σύλληψη των τεσσάρων δραστών, έχουν στα χέρια τους οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα καπέλο αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο, που έπεσε από το δράστη που συνεπλάκη με τον άτυχο 53χρονο οδηγό ταξί, που δέχθηκε δυο σφαίρες στο θώρακα και τα πλευρά στην προσπάθειά του να εμποδίσει τη διαφυγή των ληστών.

Οι αρχές πιστεύουν ότι μπορούν να εντοπίσουν στο καπέλο γενετικό υλικό και αποτυπώματα. Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες δεν έχουν φύγει από το νησί.

Επίσης, το αυτοκίνητο που βρέθηκε στον Αμπελά έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια προκείμενου να ελέχθη για τυχόν DNA και αποτυπώματα.

Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, παίρνουν καταθέσεις από μάρτυρες και αναζητούν στοιχεία από τις επικοινωνίες μέσω κινητών τηλεφώνων το επίμαχο διάστημα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο νησί για τον εντοπισμό των δραστών.

Η διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής παρακαλεί όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111.

Πηγή: skai.gr