Το 1ο Φεστιβάλ Μουσών, μία ξεχωριστή διοργάνωση που συνδυάζει πολλή μουσική με παράλληλες δραστηριότητες, ανοίγει σήμερα τις «πύλες» του στο γραφικό Ελατοχώρι, σε υψόμετρο 850 μέτρων, στα Πιέρια Όρη, και θα διαρκέσει ως τις 14 Αυγούστου.

Η μυθική γη των Πιερίων θα φιλοξενήσει όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες τις συναυλίες. Οι τοπικοί φορείς του Ελατοχωρίου και επαγγελματίες της περιοχής, σε συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες, προσκαλούν τον κόσμο σε συναυλίες και ποικίλες δραστηριότητες.

Οι συναυλίες ξεκινούν απόψε και- μεταξύ άλλων- θα εμφανιστούν οι: Active Member (9/8), Διογένης Δασκάλου με Monie & Monie Coniente (10/8), Γιάννης Χαρούλης (11/8), Παύλος Παυλίδης & the B-movies (12/8), Νατάσα Μποφίλιου (13/8). Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο δημοτικό γήπεδο του Ελατοχωρίου και ξεκινούν στις 21.00, με είσοδο 10 ευρώ. Για όσους επιθυμούν υπάρχει χώρος για ελεύθερο κάμπινγκ στο βουνό.

Παράλληλα, τις ημέρες του Φεστιβάλ, από τις 13.00 το μεσημέρι ως τις 18.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιούνται δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, αγώνες με ποδήλατα βουνού, επίδειξη δεξιοτεχνίας με άλογα, εναέρια πέρασμα, σκοποβολή, ομαδικά παιχνίδια.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Πηγή: zougla.gr