Ο Αλμπέρτο Μπουένο και ο Μιγκέλ Βίτορ είναι οι δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ για τη θέση του μεσοεπιθετικού και του κεντρικού αμυντικού αντίστοιχα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας “Metrosport” οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε συζητήσεις με τον πρώτο αρκετές μέρες και του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο έναντι 175.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο Μπουένο ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ανήκει στη Βαγιαδολίδ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Αν οι “ασπρόμαυροι” δεν καταφέρουν να κάνουν τον 24χρονο άσο δικό τους, τότε σκέφτονται και τη λύση της απόκτησής του με τη μορφή δανεισμού.

Όσον αφορά στον Μιγκέλ Βίτορ της Μπενφίκα, τα δεδομένα είναι πιο δύσκολα. Οι “αετοί” τον παραχωρούν, αλλά ζητούν κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Εκτός των οικονομικών και κάποιες στάνταρ συμμετοχές για τον ποδοσφαιριστή. Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ έχουν ακούσει τα καλύτερα λόγια από τον Φερνάντο Σάντος, που ήταν προπονητής στην Μπενφίκα όταν ο 23χρονος αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα των Λουζιτανών και… παλεύουν την υπόθεση.

Πηγή: novasports.gr