Σε αρκετά καλή κατάσταση δείχνει πως είναι ο ο Άριελ Ιμπαγάσα, καθώς επί ολλανδικού εδάφους ακολούθησε το απογευματινό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού.


Σέρβικη υπόθεση το οικογενειακό δίτερμα. Τα δικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Μιραλάς, Γκρέκο. Στο ξενοδοχείο έμεινε ο Κάρολ. Αύριο το φιλικό με την Βίλεμ.

Αναλυτικά:

Με πολλή τακτική συνέχισαν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την Παρασκευή.

Συνέχεια στις προπονήσεις τους στο Έρμελο της Ολλανδίας έδωσαν το απόγευμα της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρέθηκαν ξανά στο γήπεδο της Χορστ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά επάνω στην τακτική, με το δίτερμα να καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της προπόνησης. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε «κόκκινους» και «μπλε» και δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την αμυντική λειτουργία, στοχεύοντας στο, κατά το δυνατόν συντομότερο, «δέσιμο» μεταξύ τους.

Οι «κόκκινοι» αποτελούνταν από τους Γιαννιώτη, Τοροσίδη, Παπάζογλου, Σιόβα, Χολέβα, Φέισα, Ιμπαγάσα, Τάτο, Μήτρογλου, Ντιόγκο και Πάντελιτς. Οι «μπλε» από τους Μέγιερι, Ζαραδούκα, Ντιελνά, Μανωλά, Καραγκούνη, Μοδέστο, Λυκογιάννη, Σουμπίνιο, Βλαχοδήμο, Φετφατζίφη και Τζιμπούρ.

Στη συνέχεια της άσκησης αγωνίστηκαν και οι Αμπντούν, Μανιάτης, Ποτουρίδης, οι οποίοι μέχρι εκείνη την ώρα δούλευαν επάνω στην τεχνική τους. Για τους «κόκκινους» σκόραραν οι Φέισα και Πάντελιτς.

Ο Κέβιν Μιραλάς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, φορώντας και ποδοσφαιρικά παπούτσια, χρησιμοποιώντας αρκετά και την μπάλα. Το ίδιο και ο Λεάντρο Γκρέκο. Ο Ρόι Κάρολ έμεινε στο ξενοδοχείο και συνέχισε το πρόγραμμα που έκανε και το πρωί, με πισίνα και ειδικές ασκήσεις. Ιατρικά είναι εντάξει, αναμένεται να δώσει το παρών στην αυριανή προπόνηση και να αγωνιστεί κόντρα στη Βίλεμ.

Αύριο το πρωί η ομάδα μας θα γυμναστεί αύριο το πρωί στις 9:30 τοπική ώρα (10:30 Ελλάδας) και το απόγευμα θα μεταβεί στο Τίλμπουργκ, για το φιλικό με την ολλανδική Βίλεμ (18:00 τοπική ώρα, 19:00 Ελλάδας).

Πηγή: sday.gr