Το θέμα που “καίει” αυτή την περίοδο στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δεν είναι άλλο από το τι θα γίνει στη συνεργασία με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Μέχρι σήμερα, παρά τα διαδοχικά τετ-α-τετ μεταξύ του παίκτη και των Βρύζα-Γεωργιάδη τις προηγούμενες μέρες, δεν βρέθηκε λύση, ωστόσο και οι δύο πλευρές αντιλαμβάνονται ότι πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει η σχέση ΠΑΟΚ -Σαλπιγγίδη.

Από χθες στην Ολλανδία βρίσκεται ο ατζέντης του παίκτη Βαγγέλης Αγγελής προκειμένου να γίνει το πιο καθοριστικό ραντεβού των δύο πλευρών.

Υπάρχει η πρόταση μείωσης των απολαβών του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ και η επέκταση του συμβολαίου του, αλλά αυτή δεν μπορεί να συζητηθεί από την πλευρα του Σαλπιγγίδη αν δεν υπάρξει πρώτα τακτοποίηση της υπέρογκης οφειλής που ξεπερνά τις 900.000 ευρώ.

Από την άλλη, υπάρχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο πρότασης από ομάδα του εξωτερικού, ενώ ενδεχομένως η επικείμενη πώληση Σταφυλίδη να δημιουργεί νέα δεδομένα. Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο νέο τετ-α-τετ που δεν αποκλείεται να δώσει λύση πριν η ομάδα επιστρέψει στη βάση της.

Πηγή: olapaok.gr