Στην αντεπίθεση περνάει ο Ράιτ, ο οποίος τονίζει πως ουδέποτε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο και κάνει λόγο για πλαστογραφία. Ωστόσο φροντίζει να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Λιανό, ο οποίος εξαπατήθηκε, όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο Αμερικανός.

Για το υπογεγραμμένο συμβόλαιο: “Αν δείτε το συμβόλαιο που δημοσιεύτηκε στο Eurohoops.net, η υπογραφή μου και αυτή του Θάνου Κουκουράβα έχουν γίνει με μπλε μελάνι και είναι ανάλογες σε στιλ και καμπύλες. Κι αν νομίζετε ότι αυτό δεν σημαίνει κάτι, εγώ σας λέω ότι σημαίνει πολλά. Αν είχα υπογράψει το συμβόλαιο τότε, θα έπρεπε να το κάνω δια ζώσης την ίδια μέρα στις 3 Φεβρουαρίου 2012, γιατί η υπογραφή έχει μπει με μπλε μελάνι. Αυτό δεν ήταν δυνατό γιατί βρισκόμουν στο Ρέθυμνο και ο Θάνος Κουκουράβας στην Αθήνα.

Χρησιμοποιώ φαξ σε κάθε συμβόλαιο που υπογράφω. Αν είχα κάνει το ίδιο και σε αυτό, η υπογραφή μου θα ήταν μαύρη, όπως του προέδρου, γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα έγχρωμου φαξ. Και θα έπρεπε να υπάρχει απόδειξη της ημερομηνίας του φαξ. Αν είχα χρησιμοποιήσει σκάνερ για να στείλω το συμβόλαιο, τότε θα έπρεπε να είχε κρατήσει το e-mail για να αποδείξει ότι όντως του το έστειλε.

Στις 5 Ιουλίου του 2012, δηλαδή την περασμένη εβδομάδα, εγώ και ο ατζέντης μου Σκοτ Νίκολς, ζητήσαμε από τον Θάνο Κουκουράβα να μας στείλει ένα αντίγραφο του περιβόητου συμβολαίου που είχα υπογράψει και μου έστειλε ένα συμβόλαιο χωρίς την υπογραφή μου και χωρίς την υπογραφή και την σφραγίδα του. Σας το αποστέλλω με την ακριβή ημερομηνία ως απόδειξη. Αν είχα ένα αντίγραφο υπογεγραμμένου συμβολαίου, γιατί να του ζητήσω αντίγραφο; Δεν βγάζει νόημα. Και ξαφνικά βλέπω ένα συμβόλαιο με την υπογραφή μου, τη δική του και σφραγίδα;

Για τον Πανιώνιο και τον πρόεδρο του: “Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κύριο Λιανό, τον πρόεδρο του Πανιωνίου. Αν πραγματικά είχα υπογράψει το συμβόλαιο, τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αγωνιστώ για την ομάδα. Είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος με ιστορία που πληρώνει στην ώρα του. Εκείνη την περίοδο πραγματικά σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να παίξει για τον Πανιώνιο την προσεχή σεζόν, αλλά πολλές ομάδες και ατζέντηδες επικοινωνούσαν μαζί μου και μου έλεγαν ότι ήταν νωρίς να αποφασίσω, γιατί είχα μια εξαιρετική σεζόν. Το σχέδιο μου ήταν να αφήσω ανοιχτό αυτό το συμβόλαιο, να έχω μια επιλογή αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Κάτι σαν δίχτυ ασφαλείας.

Απλά θέλω να πω ότι το θέμα θα είχε λυθεί πολύ καιρό πριν, όταν ζήτησα από τον Έλληνα ατζέντη μου, Θάνο Κουκουράβα, να ενημερώσει τον πρόεδρο του Πανιωνίου ότι δεν ενδιαφέρομαι πια να υπογράψω και θα έπρεπε να αναζητήσει άλλο παίκτη. Ωστόσο προτίμησε να παραπλανήσει τον πρόεδρο και να προσπαθήσει να βγάλει χρήματα για τον εαυτό του. Τώρα κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει την ευθύνη. Θα μπορούσε να βάλει ένα τέλος στην υπόθεση, παραδεχόμενος ότι δεν έχω ποτέ υπογράψει το συμβόλαιο”.

Πηγή: novasports.gr