Δέος προκαλεί το βίντεο που ακολουθεί καθώς δείχνει ένα κοριτσάκι 7 ετών να στέκεται στο παραθύρο του τρίτου ορόφου ενός κτιρίου στην Νέα Υόρκη. Περαστικοί από κάτω στέκονται με κομμένη την ανάσα, ενώ ένας άγνωστος είναι ακριβώς από κάτω και προσπαθεί να πείσει το 7χρονο κοριτσάκι να ξαναμπεί μέσα στο σπίτι.

Το κορίτσι στεκόταν για ώρα στην εξωτερική μονάδα κλιμαστικού στον τρίτο όροφο, όταν ένας άγνωστος επιστρέφοντας από την δουλειά του, παρατήρησε ότι ένα κοριτσάκι είχε βγεί και βρισκόταν κυριολεκτικά ένα βήμα από το κενό.

Ο κύριος Stephen St Bernard επέστρεφε στο σπίτι του από την δουλειά όταν παρατήρησε ένα μικρό παιδί να στέκεται επάνω στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού έξω απο το παράθυρο!.

Καθώς προσπαθούσε να την πείσει να ξαναμπεί μέσα, το κοριτσάκι έπεσε στο κενό και την στιγμή κατέγραψε περαστικός με το κινητό του!

Ο κύριος St Bernard σταμάτησε την πτώση του κοριτσιού πιάνοντας την με τα χέρια του. Από την πτώση το μικρό κορίτσι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα ενώ ο άνθρωπος που την έσωσε έσπασε ένα τένοντα από τον ώμο του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος το μόνο που προσευχήθηκε ήταν να την πιάσει.

Δεν ξεκαθαρίστηκε ακόμα το πως βρέθηκε έξω από το παράθυρο η μικρή ενώ στους γονείς δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.