Το τρίτο φιλικό του Ατρόμητου επί βουλγαρικού εδάφους οριστικοποιήθηκε την Τρίτη (19/6). Οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν τη Λοκομοτίβ Σόφιας την 1η Αυγούστου στο Πράβετς, όπου θα διεξαχθεί και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Το πρώτο φιλικό στη Βουλγαρία θα είναι αυτό με τη Λίτεξ Λόβετς στις 25 Ιουλίου και θα ακολουθήσει το “τεστ” με τη Λέφσκι Σόφιας στις 28 του μήνα. Ανάλογα με την πορεία της προετοιμασίας νωρίτερα στο Καρπενήσι, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι πιθανό να ζητήσει ακόμη ένα φιλικό τις μέρες της παραμονής του “αστεριού” στη γειτονική χώρα.

Ο Ατρόμητος είχε αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ και πέρυσι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και είχε επικρατήσει με το ευρύ και άνετο 4-1. Ο αγώνας, ωστόσο, είχε γίνει στη φυσική έδρα της ομάδας της πρωτεύουσας, στη Σόφια.

* Κλιμάκιο της Σούπερ Λίγκας επιθεώρησε την Τρίτη το γήπεδο του Περιστερίου, όπως κάθε χρόνο. Οι εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής έμειναν ικανοποιημένοι από την κατάσταση του γηπέδου, ενώ ενημερώθηκαν και για τα έργα που πραγματοποιούνται, καθώς τον Αύγουστο στο Περιστέρι θα διεξαχθεί για πρώτη φορά ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ατρόμητου.

Επιμέλεια: Κυριάκος Νταμαδάκης

Πηγή: novasports.gr