Να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα μέσα από τις κάλπες της Κυριακής, ενισχύοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ζήτησε από τους πολίτες ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Περιστέρι, όπου επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της παράταξης.

Παράλληλα σημείωσε ότι το κόμμα του θα είναι «εγγυητής για τη δημιουργία κυβέρνησης, αλλά και για το μέλλον της χώρας».

Νωρίτερα, κατά τη διακαναλική συνέντευξη, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι το ερώτημα αυτών των εκλογών δεν είναι ευρώ ή δραχμή. «Το δίλημμα είναι εντός ή εκτός μνημονίου» και κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι «απειλεί το λαό».

Ακόμα, χαρακτήρισε «ένα και το αυτό» τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο και απέκλεισε κάθε συνεργασία μαζί τους. Ωστόσο, δεν απέκλεισε τη συνεργασία με άλλα κόμματα, μεταξύ των οποίων και ο ΣΥΡΙΖΑ, υπό προϋποθέσεις. Όπως είπε όροι για τη συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας είναι η άμεση καταγγελία του Μνημονίου και η άμεση κατάθεση και εφαρμογή της εθνικής αντιπρότασης για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Πάντως, σημείωσε ότι έχει διαφορετικές θέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα, όπως πχ στη φορολόγηση των εφοπλιστών οι οποίοι, όπως είπε, σε τέτοια περίπτωση «θα αλλάξουν σημαία και θα χαθούν πολλές θέσεις εργασίας στη χώρα μας».

Επίσης, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά θέματα έχει κάνει βήματα πίσω.

Αναφερόμενος στο ευρώ, δήλωσε ότι «δεν υπάρχει δεύτερο σχέδιο εκτός ευρώ. Το ευρώ το πληρώσαμε δεν μας το χάρισαν».

Πηγή: skai.gr