Διεκόπη τελικά ο μεγάλος τελικός του Roland Garros ανάμεσα στον Ράφαελ Ναδάλ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η αναμέτρηση, με ώρα επανέναρξης στις 14:00 το μεσημέρι.

Οι πρώτες σταγόνες βροχής άρχισαν να πέφτουν στο τέλος του δεύτερου σετ και ενώ ο «Ράφα» προηγούνταν ήδη με 1-0 και είχε κάνει μπρέικ στο δεύτερο με 5-3 στα γκέιμ. Ωστόσο 30΄ αργότερα, οι δύο τενίστες επανήλθαν στο «Philippe Chatrier», για να συνεχίσουν τον αγώνα τους, όπως και έγινε.

Μάλιστα, η διακοπή φαίνεται ότι επηρέασε αρνητικά τον Ισπανό τενίστα, καθώς ενώ ήταν 2-0 σετ μπροστά, όταν ξεκίνησε ξανά ο αγώνας, ο «Νόλε» έκανε το δικό του ντεμαράζ. Αρχικά, μείωσε σε 2-1 σετ, ενώ και στο τέταρτο ο Σέρβος προηγείται, πλέον, 2-1 στα γκέιμ και είναι αυτός που θα σερβίρει πρώτος στην επανέναρξη του παιχνιδιού.

Μάλιστα, στην πρώτη διακοπή η βροχή δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατή με αποτέλεσμα να μην καλυφθεί το γήπεδο, κάτι που δεν συνέβη στη δεύτερη. Ο Ναδάλ έκανε παράπονα στο διαιτητή ότι έπρεπε να είχε πάρει την απόφαση να καλύψει το χώμα του σταδίου νωρίτερα.

Πηγή: sday.gr