Ανοιχτός σε οποιονδήποτε θέλει να πάρει μέρος στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος. Όπως τόνισε, πλέον οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» πρέπει να προχωρήσουν σε πράξεις, μετά την εξασφάλιση της αδειοδότησης από την ΕΠΟ. Ο γνωστός επιχειρηματίας συνέχισε τον διάλογό του με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, μέσω της σελίδας του στο Twitter.

Αρχικά, τόνισε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου: «χουν επενδυθεί μέχρι τώρα 1,4 εκατομμύρια ευρώ και έχει διασφαλιστεί άλλο 1 εκατ. ευρώ! Χωρίς το 1,5 εκατ. ευρώ που μπήκε και βγήκε. Πάντως, όποιος θέλει να βάλει χρήματα για την ΑΜΚ, μπορεί. Το σωματείο έχει ήδη αρχίσει να καταθέτει κεφάλαια έναντι της ΑΜΚ. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στα μέσα με τέλη Ιουνίου».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Κάποτε έρχεται και η σειρά των πράξεων».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρίγκιπα Φεϊζάλ: «Η μόνη που έχει έρθει σε επαφή με την ΠΑΕ είναι η δικηγόρος του κυρίου Τσάκα. Αν θέλει να βάλει χρήματα, μπορεί να το κάνει όπως το κάνουν άλλοι φίλοι του Παναθηναϊκού. Χρειάζεται έμπρακτη βοήθεια όχι άλλα λόγια».

Επιμέλεια: Νίκος Τζουάννης

Πηγή: novasports.gr