Μόνο νίκη θέλει σήμερα Τετάρτη (02/05, 17:00) η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στην τρίτη της βαθμολογίας Καλλιθέα, την οποία υποδέχεται στο Δημοτικό στάδιο στα πλαίσια της εμβόλιμης 29ης αγωνιστικής της Football League. Έτσι «βασίλισσα του βορρά» κλειδώνει την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.  

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχει και ο Σερζ Ντιέ που αποθεραπεύτηκε, ενω εκτός έμεινε ο Γιοάν Λανγκλέ για να αποφορτιστεί από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις και τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Άγης Πασάς. 
Η προσέλευση του κόσμου αναμένετε να είναι μεγάλη αφού η ομάδα διανύει  μια πολύ καλή αγωνιστική περίοδο. Τη δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με την Τρίτη της βαθμολογίας Καλλιθέα, θα διευθύνει ο Τίκας του συνδέσμου Καρδίτσας, με βοηθούς τους Βαφειάδη (Καρδίτσας) και Πατσιόπουλο (Δωδεκανήσου).

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Θεσσαλονικιός τεχνικός, είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Σαμαράς Καλί, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Μπουλούτ, Γεωργιάδης, Κανακούδης, Καλογέρης, Βεργώνης, Καλτσάς, Πασάς, Ντιέ, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Κάντι και Λαναρής.

Επιμέλεια: Γιάννης Ιωαννίδης
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα