Το Game of Thrones είναι ένα επερχόμενο RPG το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Cyanide και είναι βασισμένο στο “A Song of Ice and Fire του George R. R. Martin.

Πλοκή

Το παιχνίδι αφηγείτε το ταξίδι δύο χαρακτήρων: Του Mors Westford, ενός βετεράνου Ranger του Night’s Watch, και του Alester Sarwyck, ενός ιερέα με κόκκινο ράσο της R’hllor ο οποίος επιστρέφει σπίτι του έπειτα από 15 χρόνια απουσίας μετά το θάνατο του πατέρα του, ο οποίος εμπλέκεται αμέσως με την πολιτική των δικαστηρίων. Θα συναντήσουν κατά τη διάρκεια των περιπετειών τους χαρακτήρες και γεγονότα από το “A Song of Ice and Fire”.

Οι James Cosmo και Conleth Hill θα αναδείξουν τους ρόλους τους στην σειρά του HBO, ώς Λόρδος Διοικητής Joer Mormont και Λόρδος Varys, αντίστοιχα.

Κυκλοφορία

Το παιχνίδι θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Sony Playstation Atlus που θα δεν κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, αλλά μόνο στην Ευρώπη και στην Β. Αμερική.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση στην Β. Αμερική στις 15 Μαΐου 2012 ενώ στην Ευρώπη την 1η Ιουνίου 2012, για PC, PS3 και φυσικά XBox 360. Από όσο γνωρίζουμε το παιχνίδι πρόκειται να ένα RPG το οποίο όμως ΔΕΝ είναι multiplayer αλλά παρ΄’ολα αυτά όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο είναι ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι που θα σας καθηλώσει. Κάτι που ίσως να απογοητεύει του φίλους PC Gamers. Τέλος να πούμε πως η δημιουργία του παιχνιδιού έχει βασιστεί στην χρήση του Unreal Engine 3, κάτι που μας κάνει να περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ας απολαύσουμε ένα μικρό βίντεο και σε λίγο καιρό θα βγάλουμε μόνοι τα συμπεράσματα μας.

http://www.youtube.com/watch?v=ENAKzih1DjM]

[adrotate banner=”5