Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα που μετέχει στα φετινά πλέι οφ την ιδιαιτερότητα των αγώνων κατάταξης. Αρκετοί ποδοσφαιριστές του έχουν την εμπειρία από προηγούμενες περιόδους και έχουν ζήσει στο πετσί τους τη σημασία του να… ξεπερνούν γρήγορα κάθε ματς που φεύγει και να συγκεντρώνονται σ΄αυτό που έρχεται.

Πάνω σ’ αυτή λογική, από το μεσημέρι της Τρίτης (8/5) συνειδητά έχουν πάψει να ασχολούνται με τον αγώνα στο Περιστέρι, το αμφισβητούμενο γκολ του Μήτρογλου και τα θετικά και αρνητικά στοιχεία της εμφάνισής τους. Η σκέψη τους έχει πάει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, το οποίο θεωρούν το πλέον κομβικό για την πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. “Αν κερδίσουμε τότε τα πάντα εξαρτώνται από εμάς”  τονίζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις και αυτή την άποψη ασπάζεται και ο Λάσλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος, προκειμένου να βοηθήσει στην… αποφόρτιση των παικτών του από το χθεσινό αγώνα, επέλεξε να μην κάνει καμία συζήτηση μέσα στα αποδυτήρια τόσο για τον αγώνα στο Περιστέρι, όσο και για το ντέρμπι κορυφής της Πέμπτης με τους “πράσινους”. Πιθανόν αυτό να γίνει αύριο, όταν πλέον, σωματικά και ψυχικά, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν στραφεί 100% στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε, τέλος, πώς για το μεθαυριανό παιχνίδι, οι παίκτες του ΠΑΟΚ περιμένουν σημαντική συμπαράσταση από τον κόσμο της ομάδας. Το μήνυμα που είχαν πάρει στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ ήταν θετικό και εκτιμούν ότι η ατμόσφαιρα την Πέμπτη θα είναι ακόμη πιο ζεστή, αφού εκτιμούν πώς και οι οπαδοί του “Δικεφάλου” έχουν αντιληφθεί πώς πρόκειται για τον πλέον κομβικό παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ.

Πηγή: olapaok.gr